Biletul zilei la Euro 2024: BetBuilder la România – Ucraina

0

Prieteni, a venit ziua cea mare. Mai sunt 30 de minute până la România – Ucraina, debutul României la Euro 2024. Am așteptat echipele de start, am văzut ideea clară a lui Edi Iordănescu și pariem în consecință.

România a avut o defensivă impresionantă în campania de calificare la Euro 2024, încasând doar 5 goluri în 10 partide. „Tricolorii” n-au primit gol nici în amicalele de pregătire pentru turneul final. Selecționerul Edi Iordănescu a pregătit un prim 11 prudent astăzi. În linia de fund îi găsim pe Rațiu, Burcă, Drăgușin și Bancu, iar în fața lor apar doi fotbaliști cu profil mai degrabă defensiv, Marius și Răzvan Marin. Și în banda stânga a fost trimis un fotbalist care în preliminarii a arătat că știe să coboare cu adversarul, Florinel Coman. În aceste condiții, ucrainenilor le va fi greu să atace poarta lui Niță.

Nicolae Stanciu a fost unul dintre golgeterii României în campania de calificare, cu 3 goluri. Căpitanul echipei este cel care își asumă cel mai des execuții de la distanță, două dintre goluri venind din afara careului. Stanciu a avut 29 de ocazii în preliminarii, 9 șuturi pe spațiul porții.

Pentru bilet apelăm la funcția BetBuilder de pe Superbet.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2024România – UcrainaNicolae Stanciu peste 0.5 șuturi pe poartă
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2024România – Ucrainasub 1.5 goluri Ucraina
COTĂ FINALĂ: 3.50MIZĂ:

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.