Biletul zilei la Euro 2024: grupa A, Germania – Ungaria și Scoția – Elveția

0

Prieteni, începe runda secundă a grupelor la Euro 2024. Avem câteva repere, am văzut cine și ce poate. Grupa A pare una dezechilibrată, iar din asta poate ieși o cotă frumoasă. 

Germania, țara gazdă a Europeanului, a arătat o forță impresionantă la debut, victorie 5-1 în fața Scoției. Nemții au pornit ca din tun, au marcat 3 goluri în primele 45 de minute. Adversara de astăzi este Ungaria. Maghiarii au fost învinși de elvețieni, scor 1-2, dar au avut momente bune în joc. Trupa lui Marco Rossi mai are un motiv de optimism. N-a pierdut în ultimele 3 dispute directe cu Germania. Cele două au fost adversare și la precedentul European. Atunci meciul se încheia la egalitate, scor 2-2.

Scoția – Elveția e celălalt meci al grupei. Scoțienii au arătat rău în pregătire, 0-4 cu Olanda, 0-1 cu Irlanda de Nord, 2-2 cu Finlanda și doar 2-0 cu modesta Gibraltar. Și mai rău au stat lucrurile la partida de debut, o umilință suferită în fața Germaniei. A fost 1-5, fără vreun șut pe poartă, fără vreun corner și cu doar 32% posesie. Golul a fost de fapt un autogol al lui Rudiger.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2024
Germania
Ungaria
peste 1.5 goluri în prima repriză2.25
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2024Scoția – Elvețiavictorie Elveția1.85
COTĂ FINALĂ: 4.16MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.