Biletul zilei: finalele pentru calificarea la Jocurile Olimpice

0

Prieteni, e pauză la Euro, Copa America și un pic cam târziu pentru Wimbledon. Așa că biletul nostru ca conține baschet. Baschet tare, finalele pentru calificarea la Jocurile Olimpice. 

Spania și Bahamas se înfruntă la Valencia pentru un loc la turneul de baschet masculin de la Jocurile Olimpice. Un singur meci, cine bate se califică! E cert că tradiția e de partea ibericilor și că pornesc favoriți. Dar Bahamas are o generație de excepție cu două staruri din NBA, Deandre Ayton și Buddy Hield. Spania nu se poate lăuda la momentul actual cu astfel de jucători.

Alt meci decisiv pentru Jocurile Olimpice este Grecia – Croația, programat în sala din Pireu. Grecii au zdrobit Slovenia lui Doncic în semifinale, scor 96-68. Starul Giannis Antetokounmpo n-a rupt gura târgului. Nici nu s-a forțat, dar a terminat doar cu 13 puncte. Astăzi, linia lui e prea mare. Mai ales că Grecia a demonstrat că are o echipă cu aruncători buni de la mare distanță, așa că jocul nu va fi axat doar pe pătrunderile lui Giannis.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Baschetcalificări JOSpania – Bahamashandicap +6.5 puncte Bahamas1.85
Baschetcalificări JOCroația – Greciasub 30.5 puncte Giannis Antetokounmpo1.60
COTĂ FINALĂ: 2.96MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.