Biletul zilei: play-off-ul Ligii Campionilor și Conference League

0

Prieteni, ieri am câștigat fără emoții biletul de cotă 4.85. Azi jucăm tot pe fotbal din cupele europene. De ce n-am repeta isprava?

Midtjylland, campioana Danemarcei, și Slovan Bratislava, cea a Slovaciei, dispută astăzi prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Diferența de valoare dintre cele două loturi ar trebui să fie suficientă în analiza partidei. Danezii sunt cotați la aproape 60 de milioane, slovacii la doar 21.35 milioane. Midtjylland a mai evoluat o dată în grupele UCL, în sezonul 2020/2021. Slovan nu a ajuns niciodată acolo în actualul format.

Cel mai echilibrat duel al serii parte cel dintre Malmo FF, campioana Suediei, și Sparta Praga, campioana Cehiei. Sunt două formații care practică un fotbal asemănător, unul fizic, orientat spre atac. Niciuna nu va face vreun pas în spate, iar de aici ar putea rezulta multe avertismente. O mostră ne-a fost oferită în returul dintre FCSB și Sparta Praga, din turul 3 preliminar. Au fost arătate nu mai puțin de 8 cartonașe galbene!

Vitoria Guimaraes – Zrinjski este singurul meci al zilei din play-off-ul Conference League. E o diferență netă din toate punctele de vedere, buget, lot, organizare. Iar forma portughezilor spune totul. Au jucat 10 meciuri în această vară, incluzând amicalele. Le-au câștigat pe toate! Golaverajul e fabulos, 24-2. În precedentele două tururi preliminare, Vitoria le-a zdrobit pe Floriana și FC Zurich, 5-0 la general în ambele cazuri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalpreliminarii UCL
Midtjylland – Slovan Bratislava
victorie Midtjylland 1.57
Uniunea EuropeanaFotbalpreliminarii UCL
Malmo FF – Sparta Praga
peste 3.5 cartonașe1.42
Uniunea EuropeanaFotbalpreliminarii Conference League
Vitoria Guimaraes – Zrinjski Mostar
handicap -1.5 goluri Vitoria1.85
COTĂ FINALĂ: 4.12MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.