Biletul Zilei 11 iunie 2016. Cota finala 2.16 din 3 evenimente

0

Pentru astăzi am alcătuit varianta propusă la Biletul Zilei din 3 evenimente.

La Copa America încep meciurile din ultima etapă a grupelor, iar SUA, gazda competiției, are meci direct cu Paraguay. Americanii au o victorie și ocupă poziția secundă cu 3 puncte, în timp ce Paraguay o urmează în clasamentul grupei cu doar 1 punct obținut în prima etapă după egalul 0-0 cu Costa Rica. În aceste condiții, gazdele au nevoie doar de un egal în această partidă, victoria ajutându-i doar pentru palmares, locul 1 din grupă fiind adjudecat de Columbia. SUA arată ca un grup unit, superior valoric adversarului direct, iar calificarea în sferturile competiției depinde doar de ei.

La EURO 2016 avem parte de o confruntare foarte interesantă între Anglia și Rusia. Englezii par o echipă destul de solidă, cu jucători în formă, iar Rusia va încerca să producă prima surpriză  a competiției, însă le va fi foarte greu, dacă nu imposibil. Rușii nu au o echipă care să promită mari performanțe la acest campion european.

Ultima selecție este din handbal masculin unde au loc meciurile  tur ale calificărilor pentru campionatul mondial. Slovenia este o echipă foarte solidă, a demonstrat-o și prin calificarea la Rio, învingând Spania. Norvegia este o echipă în construcție, departe de forța naționalei feminine în handbalul mondial.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal EURO 2016 Anglia vs. Rusia 1x 1.24 1-1 Da
 Uniunea Europeana Handbal Calificări CM Slovenia vs. Norvegia 1x 1.33 24-18 Da
 Statele Unite Fotbal Copa America SUA vs. Paraguay 1x 1.31 1-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.16Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: worldfootball.net

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.