Țara Galilor vs Slovacia, 11 iunie 2016, Grupa B EURO 2016

0

Țara Galilor versus Slovacia este primul meci din faza I a grupei B de la EURO, sâmbătă de la ora 19, o grupă din care mai fac parte Anglia și Rusia.

Galezii, conduși din teren de super-starul Realului din Madrid, Gareth Bale, cel mai important jucător al lor, își propun obținerea unei performanțe cât mai înalte în cadrul acestui Euro, iar un rezultat pozitiv împotriva Slovaciei poate fi decisiv pentru ca acest fapt să se împlinească.

Să nu uităm însă că galezii, dar și slovacii, sunt debutanți la un EURO, iar lipsa de experiență se poate vedea. Însă, până la un rezultat pozitiv, defensiva formată din trio-ul Davies – Williams – Chester trebuie să evolueze cel puțin la fel de bine precum au făcut-o în calificări.

Galezii au câștigat șase partide în grupă și au pierdut o singură dată, ceea ce i-a făcut să termine pe locul secund, la două puncte în spatele Belgiei. Șapte din cele 11 goluri au fost marcate de vedeta lui Real Madrid, Gareth Bale, galezii încasând doar patru goluri.

Slovacia a ajuns să reprezinte o forță în fotbal, având o generație de excepție. Au demonstrat din plin și în preliminarii, acolo unde au terminat pe locul doi, la cinci puncte în spatele Spaniei. Au reușit șapte victorii în zece meciuri, intregistrand o singură înfrângere.

Succesul major din perioada de pregătire a fost cel obținut recent în fața Germaniei, în deplasare, cu 3 – 1. Deși omul de bază al selecționerului Kozak e Hamsik, de la Napoli, acesta mai poate conta și pe valoarea unor, Martin Skrtel, Jan Durica și Vladimir Weiss.

Meciul va avea loc pe Stade Matmut – Atlantique din Bordeaux.

Echipe probabile 

Țara Galilor: Hennessey – Davies, Williams, Chester – Taylor, King, Allen, Ramsey, Gunter – Bale – Vokes.

Slovacia: Kozacik – Pekarik, Skrtel, Durica, Svento – Kucka, Pecovsky – Mak, Hamsik, Weiss – Nemec.

Predicție 

O selecție avantajoasă pentru pariori ar fi aceea ca ambele echipe să marcheze în meci, la cote minime de 2.20, cu mize de 3% din bankrollul alocat.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.