Albania vs Elveția, 11 iunie 2016, Grupa A EURO 2016

0

Albania versus Elveția este al doilea meci din prima fază a grupei A de la EURO 2016, un meci care vine după debutul de vineri, în care Franța a depășit la limită România, scor 2-1, cu un gol în minutul 89.

După eșecul României, oricare din cele două, Albania și Elveția, sunt dispuse să meargă în urmărirea Franței pe primul loc în grupă, mai ales că gazdele turneului au șchiopătat vizibil în partida cu elevii lui Iordănescu.

Elveția pare a fi favorită certă în acest meci, dar naționala lui Petkovic a avut probleme recent într-o partidă jucată pe teren propriu cu Moldova, un joc amical. Elveția a fost egalată la 1 de Moldova și a marcat golul cu care a câștigat acea partidă destul de târziu, în ultimul sfert de oră de Mehmedi.

Albania a arătat decent într-un meci jucat recent cu Ucraina, fiind la egalitate la 1 cu o echipă puternică precum cea a Ucrainei mult timp în acea partidă, pierzând până la urmă cu 3-1.

Un egal între cele două ar avantaja România, care ar rămâne aproape de cele două formații în lupta pentru locul 2.

Cele două echipe s-au întâlnit de șase ori în istorie, iar palmaresul este net favorabil Elveției. Elveția, după un parcurs bun în calificări, nu a mai avut aceleași rezultate bune și în partidele de verificare. Albania este o debutantă la EURO și este greu de crezut că se va hazarda în atac încă din primul minut.

Partida începe la ora 16 și va avea loc la Lens.

Echipe probabile 

Albania: Berisha – Agolli, Cana, Mavraj, Hysaj – Abrashi, Kace, Xhaka – Lenjani, Cikalleshi, Gashi.

Elveția: Sommer – Lichtsteiner, Djourou, Schar, Rodriguez – Dzemaili, Behrami, Xhaka – Shaqiri, Derdiyok, Embolo.

Predicție 

Elveția are jucători mai experimentați în lot, iar recomandarea noastră este să mizați pe victoria Elveției la cote minime de 1.80, cu maxim 5% din bankroll-ul alocat turneului.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.