Biletul Zilei 12 iunie 2016. Cota finala 1.98 din 2 evenimente

0

Pentru azi au fost atent selectate 2 evenimente care, combinate, compun varianta propusă la Biletul Zilei. Sperăm să continuăm seria câștigurilor începută odată cu deschiderea Euro 2016.

Turcia și Croația deschid ziua cu un meci foarte interesant și echilibrat. Forța de grup a croaților pare să fie un avantaj minor de partea lui Rkitic și compania.

Cel de-al doilea meci este de la Copa America, acolo unde Ecuador este net superioară selecționatei statului Haiti. Ecuador ocupă înaintea ultimei etape locul 3, cu 2 puncte, după ce a remizat și cu Peru 2-2 și cu Brazilia, 0-0. Este timpul să apară și prima voctorie, dar pentru a fi siguri de calificare, ecuadorienii trebuie să câștige cu o diferență de minim 2 goluri. Brazilia și Peru au câte 4 puncte, iar în eventualitatea unui meci egal între cele două, vor exista 3 echipe cu câte 5 puncte. Golaverajul ecuadorienilor este 0 în acest moment, iar Peru are +1, de aceea victoria în handicap a Ecuador-ului la noapte este un MUST.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal EURO 2016 Turcia vs. Croația x2 1.32 0-1 Da
 Statele Unite Fotbal Copa America Ecuador vs. Haiti Ecuador -1,5 1.50 4-0 Da
COTĂ FINALĂ: 1.98 Da

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: independent.co.uk

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.