Polonia vs Irlanda de Nord, 12 iunie 2016, Grupa C EURO 2016

0

Polonia și Irlanda de Nord se întâlnesc duminică de la ora 19 în debutul grupei C de la EURO 2016, într-un meci care va fi arbitrat de românul Ovidiu Hațegan la centru, în orașul francez Nice.

Întâlnirea va începe la ora 19.00 pe Allianz Riviera din Nice și va fi condusă de o brigadă românească, în frunte cu O. Hațegan, primul arbitru român la EURO din 2000 încoace.

Polonia a terminat la un singur punct în spatele Germaniei, în grupa preliminară, reușind și cele mai multe goluri în această fază. Tot ei l-au dat și pe golgheterul preliminariilor, Robert Lewandowski – 13 goluri, care a devenit ulterior și golgheterul Bundesligii. Prestația bună a continuat și în amicale, cu patru victorii la rând, întrerupte de eșecul recent în compania Olandei și de egalul cu Lituania. La Euro, polonezii se vor reîntâlni cu Germania în grupă.

Irlanda de Nord a câștigat grupa preliminară F, din care a făcut parte și România, care a terminat la un punct în spatele britanicilor. Irlandezii sunt în mare formă, venind după 12 partide fără eșec în toate competițiile. Ei vin după două victorii în amicale, recent, ultima 3 – 0 cu Belarus, neprimind gol în aceste partide.

Naționala polonă nu este atât de dependentă de starul ei, Lewandowski, precum Suedia de Zlatan sau Țara Galilor de Bale. Piesele de rezistentă sunt și Blaszczykowski, Piszczek sau Milik.

Pentru nord – irlandezi, aceasta e prima calificare din istorie la un campionat european. În pofida acestor rezultate pozitive și a evoluției consistente, pe aceștia îi așteaptă o grupă extrem de grea la Euro. Antrenorul O’Neill nu se bazează pe valori individuale, ci pe forța grupului.

Echipe probabile 

Polonia: Szczesny – Wawrzyniak, Salamon, Glik, Piszczek – Grosicki, Zielinski, Krychowiak, Blaszczykowski – Milik, Lewandowski.
Irlanda de Nord: McGovern – McAuley, Cathcart, Evans – Dallas, Norwood, Baird, Davis, McLaughlin – Grigg, Washington.

Predicție 

Este foarte posibil să vedem un meci sărac în goluri, iar recomandarea noastră este că Polonia va câștiga la fără să primească gol, la cote minime de 2.70 și miză 3% din bankroll.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.