Germania vs Ucraina, 12 iunie 2016, Grupa C EURO 2016

0

Germania – Ucraina este meciul vedetă al zilei de duminică de la EURO 2016, meci care va începe de la ora 22, în cadrul grupei C din Franța.

Partida va avea loc la Lille, pe stadionul Pierre-Mauroy, fiind a doua din prima fază a grupei C, după cea de la ora 19, dintre Polonia și Irlanda de Nord.

Germania este campioana mondială en-titre și este evident marea favorită a disputei. În acest an, nemții au jucat 4 amicale, toate pe teren propriu, având 2 victorii (4-1 cu Italia și 2-0 cu Ungaria) și 2 înfrângeri, (2-3 cu Anglia și 1-3 cu Slovacia, ultima foarte recent, chiar acasă). Germania s-a impus în grupa D din preliminariile CE 2016, într-o grupă cu Polonia, Irlanda, Scoția, Georgia și Gibraltar.

Ucraina a câștigat recent cu România, scor 4-3 în Italia, dar și cu Albania, scor 3-1, ambele meciuri fiind amicale. Trupa în galben și albastru a găzduit impreună cu Polonia Euro 2012, dar nu a reușit să treacă de faza grupelor, deși a debutat cu o victorie în fața Suediei (2-1). Esticii au ajuns greu la Euro 2016, terminând pe locul 3 în preliminarii, după Spania și Slovacia, într-o grupă din care au mai făcut parte Macedonia, Luxemburg și Belarus.

La baraj, Konoplyanka și compania a dispus de Slovenia (2-0 și 1-1).

Ca date statistice, echipa lui Joachim Löw are 6 victorii în ultimele 7 meciuri jucate la Euro, iar Ucraina are 4 victori în 4 meciuri amicale disputate în 2016. În plus, “galben-albaștrii” au marcat 7 goluri în ultimele 2 partide amicale.

De 5 ori s-au întâlnit în istorie cele două trupe, Germania câștigând de 2 ori, alte 3 meciuri terminându-se la egalitate.

Echipe probabile 

Germania: Neuer – Howedes, Boateng, Hummels, Hector – Khedira, Kroos – Müller, Özil, Draxler – Gomez.
Ucraina: Pyatov – Fedeţki, Hacheridi, Rakiţki, Şevchuk, Stepanenko – Yarmolenko, Sidorciuk, Konoplyanka – Zozulya.

Predicție 

Predicția noastră pentru această partidă este ca ambele echipe să marcheze și un total de minim 3 goluri înscrise în meci, la cote minime de 2.35 și miză 3% din bankroll.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.