Turcia vs Croația, 12 iunie 2016, Grupa D EURO 2016

0

Turcia și Croația se întâlnesc în primul meci de duminică de la EURO 2016, de la ora 16, un meci foarte interesant din cadrul grupei D, o grupă din care mai fac parte Spania și Cehia.

Partida va începe la ora 16.00 pe Parc des Princes din Paris și va fi condusă de o brigadă suedeză, în frunte cu Jonas Eriksson.

Turcia s-a calificat direct la Euro, dar a făcut-o cu mari emoții în ultima etapă de preliminarii, după un meci dramatic cu Olanda. Au terminat pe locul trei în grupă, devansând totuși trupa batavă și înregistrând doar două înfrângeri.

În perioada de pregătire, trupa otomană a avut evoluții foarte bune, pierzând un singur meci din cele șapte disputate și câștigând cinci, chiar și în fața Austriei sau Suediei.

Croația s-a calificat la limită în fața Norvegiei, în preliminarii, după un parcurs destul de solid. Selecționata croată a pierdut un singur meci, iar golaverajul spune totul despre forța ofensivă și defensivă: 20 – 5. Au jucat cinci amicale în ultima perioadă, nepierzand niciunul și câștigând patru.

Selecționerul Ante Čačić are la dispoziție un lot de super jucători, gen: Luka Modric și Ivan Rakitic sau Perisic, Kovacic, Mandzukic.

Cât despre turci, e suficient să-i amintim pe Arda Turan, Nuri Sahin și Hakan Calhanoglu pentru a ne da seama de potențialul Turciei.

Echipe probabile 

Turcia: Babacan – Erkin, Topal, Balta, Gonul – Inan, Tufan – Turan, Ozyakup, Calhanoglu – Yilmaz.
Croația: Subasic – Vrsaljko, Vida, Corluka, Srna – Rakitic, Modric, Badelj – Perisic, Kovacic – Mandzukic.

Predicție 

Ambele echipe vor înscrie este predicția noastră pentru acest meci, la cote minime de 2.00, cu miză 4% din bankroll-ul alocat turneului.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.