Anglia vs. Rusia 11 iunie 2016, Grupa B EURO 2016

0

Anglia a început show-ul la campionatul european din Franța prin suporterii naționalei, care, în stilul caracteristic, au provocat primele incidente pe terasele din Marsilia, acolo unde echipa lor va înfrunta Rusia în această seară, cu începere de la ora 22.00. Celebrul stadion Velodrom va fi gazda disputei dintre cele două echipe cotate cu prima șansă la calificarea în optimi din această grupă.

Presa din Anglia este foarte optimistă înaintea acestei partide, singura întrebare fiind ce sistem va alege antrenorul în vârstă de 68 de ani, Roy Hodgson. El a utilizat și 4-3-1-2 și 4-3-3, iar forma echipei antrenate de el este una bună din moment, având un șir de 3 victorii consecutive în ultimele partide amicale. Vardy și Kane sunt cei mai în formă atacanți din Premier League în sezonul recent încheiat, situându-se pe primele două poziții ale golgheterilor. Ei vor fi susținuți din spate de tânărul promițător și extrem de valoros, Delle Alli. În aceste condiții este foarte discutabilă prezența lui Wyne Rooney în primul 11. Eric Dier va fi mijlocașul cu sarcini defensive , iar pe benzi îi vom vedea pe Adam Lallana de la Liverpool și Raheem Sterling de la Manchester City.

De notat că Anglia nu a câștigat niciodată meciul de debut în toate cele 8 ediții de campionat european la care a participat!

Rusia a trecut printr-o perioadă destul de grea la națională sub comanda lui Fabio Capello, fiind în pericol să rateze prezența la EURO 2016, dar înlocuirea acestuia cu antrenorul lui CSKA Moscova, Leonid Slutsky, a adus o schimbare majoră în sânul echipei și a urmat o serie  de 4 victorii consecutive în preliminarii care le-a asigurat calificarea. Acum jucătorii se simt mai relaxați, se fac glume la antrenamente, iar presiune de pe umerii lor a dispărut. Există 3 absențe de marcă din lotul pe care Slutsky îl are la dispoziție, acestea fiind  Zhirkov , Dzagoev  și Cheryshev . Jucătorii cheie ai rușilor în aceste condiții vor fi Oleg Shatov , extrema Smolinkov și Shirokov.

Este de urmărit, însă, cum va rezista defensiva rușilor, în condițiile în care axul central al apărării este format din 2 jucători de 35 de ani, iar în poartă este nelipsitul Igor Akinfeev.

Echipe probabile 

ANGLIA: Joe Hart – Nathaniel Clyne, Chris Smalling, Gary Cahill, Danny Rose – Jack Wilshere, Eric Dier, Raheem Sterling – Dele Alli– Wayne Rooney , Harry Kane. (4-3-1-2)

RUSIA: Igor Akinfeev – Igor Smolnikov, Sergei Ignashevich, Vasili Berezutski, Dmitri Kombarov – Oleg Ivanov, Roman Shirokov , Pavel Mamaev – Oleg Shatov, Aleksandr Kokorin, Artyom Dzyuba. (4-3-3)

Predicție 

Cea mai bună alegere pare să fie victoria Angliei la o cotă minimă destul de generoasă  de 2.05, cu miză 5% din bankroll-ul alocat

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.