Biletul Zilei 24 iunie. Cota finala 2.00 din 3 evenimente

0

  Având în vedere că meciurile de pe Biletul Zilei de ieri s-au amânat pentru astăzi, echipa noastră îşi face treaba şi vă propune pentru astăzi un bilet cu evenimente separate.

  Muller este în largul lui pe iarbă şi vânează o nouă finală după cea de la Hertogenbosch. Pe parcursul acestui turneu a trecut de jucători buni ca Vesely şi Youzhny, servanţi buni cu mingi în forţă. „Zguristul” Cuevas a reuşit supriza în faţa unui Baghdatis obosit şi deconcentrat, revenind de la 0-4 în tie-break-ul decisiv, dar iarba nu-i aduce avantaj mai ales în faţa lui Muller.

  Bohemians a terminat sezonul trecut din prima ligă Irlandeză pe locul 5, în timp ce Galway abia a evitat retrogradarea. În acest sezon Bohemians suferă în deplasare însă acasă au pierdut doar cu echipele din Top 3. În ultimii 2 ani Bohemians a câştigat toate partidele directe de pe teren propriu, contra celor de la Galway.

  În liga 2 Irlandeză avem parte de un duel între lanterna roşie şi echipa care domină competiţia. Limerick are o medie de 4 goluri înscrise pe meci, iar în ultimele 13 meciuri au 12 victorii şi un egal cu echipa de pe locul 2. Nu se pune problema învingâtoarei, ci doar cate goluri vor încasa gazdele.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis ATP Nottingham Muller vs. Cuevas 1 1.30 1-2 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Premier Division Irlanda Bohemians vs. Galway 1x 1.25 1-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga 2 Irlanda Cabinteely vs. Limerick peste 2.5 goluri 1.23 0-2 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.00Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare

Sursă FOTO: www.apiainternational.com.au

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.