Biletul Zilei 25 iunie. Cota finala 3.30 din 2 evenimente.

0

După o pauză de 2 zile, meciurile de la Euro revin pe Biletul Zilei. Competiţia a ajuns în stadiul optimilor de finală, iar disputele par a fi foarte interesante, după parcursul echipelor în grupe.

Primul eveniment propus pentru astăzi, este meciul dintre Elveţia şi Polonia, ambele echipe calificându-se mai departe de pe locul 2 al grupelor. Elveţia nu a arătat prea multe la acest turneu final, reuşind o singură victorie contra Albaniei, scor 1-0. De cealaltă parte, Polonia, i-a suflat în ceafă Germaniei, terminând cu acelaşi punctaj, însă un gol mai puţin la golaveraj. Totodată fotbalul practicat şi un Lewandowski, care chiar dacă nu s-a făcut până acum remarcat, le dau prima şansă în acest duel.

Al 2-lea meci propus este Ţara Galilor vs. Irlanda de Nord, o partidă uşor dezechilibrată la prima vedere prin prisma reultatelor din grupe precum şi prin componenţa loturilor. Ţara Galilor, îl are pe Bale, care e într-o formă foarte bună şi poate decide singur un meci. Galezii au reuşit performanţa de a se califica în optimi de pe primul loc al grupei, depăşind Anglia şi Slovacia celelalte 2 echipe calificate. Irlanda de Nord nu a arătat prea multe până acum, conjunctura ajutându-i să se califice mai departe de pe locul 3.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal EURO 2016 Elvetia vs. Polonia X2 si maxim 2 goluri 1.90 1-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal EURO 2016 Tara Galilor vs. Irlanda de Nord PSF 1 1.74 1-0 Da
COTĂ FINALĂ: 3.30Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare

Sursă FOTO: www.worldfootball.net

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.