Croația vs. Portugalia, 25 iunie, optimi de finală, EURO 2016

0

Meciul zilei de sâmbătă va avea loc de la ora 22.00(ora României) pe  “Stade Bollaert-Delelis” din  Lens, acolo unde se vor duela Croația și Portugalia.

Croația a reușit să câștige grupa din care a făcut parte alături de Spania, Cehia și Turcia, mai mult de atât jocul lor a fost foarte convingător, astfel că sunt priviți ca o potențială candidată la calificarea în finală. Croația a început cu o victorie 1-0 în fața Turciei, un meci în care a mai lovit și bara de 3 ori!. A urmat disputa cu Cehia, meci pe care l-au controlat în mare parte și au condus cu 2-0, însă au fost egalați în minutele de prelungire la 2-2. Ultimul meci din grupă a fost un adevărat test de maturitate pentru naționala antrenată de Ante Cacic, aceștia reușind să întoarcă rezultatul în fața campioanei europene în exercițiu, Spania și să învingă 2-1. Victoria în fața Spaniei le-a asigurat primul loc în grupă croaților, punând capăt unei serii de invincibilitate la campionatele europene a spaniolilor care data din 2004(!) când au fost învinși în faza grupelor de Portugalia.

Portugalia, pornea la acest campionat european ca mare favorită a grupei E din care a făcut parte alături de Austria, Ungaria și Islanda. Jocul Portugaliei a fost unul bun în toate cele 3 partie, cu toate acestea, însă, ei s-au calificat de pe locul 3 cu doar 3 puncte, în urma celor 3 egaluri obținute. Comparabil, au făcut tot atâtea puncte cât Albania. Meciul de debut, cel împotriva Islandei, a fost prima surpiză produsă de Cristiano și compania, remizând 1-1 deși au avut un total de 17 șuturi la poartă. A urmat un 0-0 cu Austria, în care Cristiano a ratat din toate pozițiile, inclusiv din penalty, cu un total de 16 șuturi, pentru ca, în ultima partidă, cea mai spectaculoasă de până acum, să remizeze 3-3 cu Ungaria, într-un meci în care CR7 a punctat de 2 ori. Șuturile expediate către poartă au fost și în acest meci destul de multe, 17.

Absenți 

Din tabăra croaților este foarte posibil să lipsească, la fel ca și în meciul cu Spania, Luca Modric și Mario Mandzukic, ei fiind declarați incerți. Mandzukic are o problemă musculară, în timp ce Modric a fost schimbat din motive medicale în meciul cu Cehia, la scorul de 2-0.

Andre Gomes și Raphael Gurreiro sunt incertitudinile din tabăra lusitană.

Echipe probabile 

CROAȚIA: Danijel Subasic – Darijo Srna (c), Vedran Corluka, Domagoj Vida, Ivan Strinic – Marko Rog, Milan Badelj – Marko Pjaca, Ivan Rakitic, Ivan Perisic – Nikola Kalinic. (4-2-3-1)

PORTUGALIA: Rui Patricio – Eliseu, Ricardo Carvalho, Pepe, Vieirinha – Andre Gomes, William Carvalho, João Mário – João Moutinho – Nani, Cristiano Ronaldo (c). (4-3-1-2)

Predicție 

Arbitrul întâlnirii va fi Carlos Velasco Carballo, arbitru recunoscut pentru ușurința cu care acordă avertismente, deci amatorii de pariuri pe cartonașe ar putea găsi valoare în cotele de minim 1.80 pentru peste 4,5 cartonașe galbene în meci. Recomandarea noastră pentru acest meci, însă, este cota minimă de 2.20 pentru ca ambele echipe ăs marcheze în primele 90 de minute, cu miză de 5% din bankroll. Potențialul ofensiv al celor două formații este crescut și nu este exclus să avem parte de egalitate la finalul celor 90 de minute, 1-1 fiind un scor foarte probabil.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.