Țara Galilor vs. Irlanda de Nord, 25 iunie, optimi de finală, EURO 2016

0

”Parc des Princes”, stadionul multiplei campioane a Franței din Paris, va fi sâmbătă seara gazda unui duel 100% britanic și inedit la acest nivel competițional. Atât Țara Galilor cât și Irlanda de Nord sunt două națiuni extrem de mândre de modul în care și-au făcut debutul la un campionat european, demonstrând că pasiunea și dăruirea pot contribui la crearea unei noi file din istoria fotbalului. Ambele echipe vin din urna a 4-a și au reușit să dea peste cap predicțiile experților care le vedeau victime sigure din faza grupelor.

Țara Galilor a strâns 6 puncte în urma a două victorii superbe obținute în fața Slovaciei și a Rusiei, iar în primul duel britanic, cel împotriva Angliei, a făcut o figură frumoasă, conducând la pauză și fiind învinși până la urmă cu un gol al englezilor venit în minutele de prelungire. Gareth Bale este motorul naționalei galeze, după cum rea de așteptat, un rol foarte important avându-l și Aron Ramsey, jucătorul lui Arsenal Londra. De remarcat și faptul că Țara Galilor este singura echipă de până acum la acest campionat european, în ale cărei meciuri s-au înscris constant cel puțin 3 goluri. Mai exact, fix 3 goluri au apărut în fiecare meci al galezilor, 2-1 cu Slovacia, 1-2 cu Anglia și 3-0 cu Rusia. Cu siguranță foarte puțini se așteptau ca această națională să câștige grupa.

Irlanda de Nord pornea ca underdog evident într-o grupă în care se punea problema bătăliei dintre Ucraina și Polonia pentru locul secund, campioana mondială Germania fiind de departe favorită la prima poziție. Armata alb-verde condusă magistral din punct de vedere tactic de Martin O`Neill a reușit exact ce și-a propus și s-a calificat de pe locul 3 cu doar 3 puncte, având golaveraj mai bun decât Turcia și Albania în topul echipelor clasate pe poziția a 3-a cu drept de calificare în optimi. În prima înfrângere cu Polonia, 0-1, nord-irlandezii abia dacă au ajuns la poarta polonezilor, iar defensiva bine organizată de altfel, a cedat până la urmă, permițându-i lui Milik să înscrie. A urmat apoi victoria de poveste cu 2-0 în fața Ucrainei, într-un meci în care erau văzuți ca victime sigure. Ultima partidă a fost o nouă înfrângere, logică, în fața campioanei mondiale, dar obiectivul a fost oarecum îndeplinit: protejarea golaverajului, scor final 1-0 pentru Germania.

Echipe probabile 

Nu există probleme de efectiv în niciuna din cele două tabere.

ȚARA GALILOR: Wayne Hennessey – Ben Davies, Ashley Williams (c), James Chester – Neil Taylor, Joe Ledley, Joe Allen, Chris Gunter – Gareth Bale, Aaron Ramsey – Sam Vokes. (3-4-2-1)

IRLANDA DE NORD: McGovern – Aaron Hughes, Craig Cathcart, Gareth McAuley, Jonny Evans – Jamie Ward, Oliver Norwood, Steven Davis (c), Corry Evans, Stuart Dallas – Lafferty. (4-5-1)

Predicție

Recomandarea noastră este victoria Țării Galilor în timpul regulamentar de joc, la o cotă minimă de 2.05 și miză de 5% din bankroll.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.