Elveția vs. Polonia, 25 iunie, optimi de finală EURO 2016

0

Primul meci al optimilor de finală de la EURO 2016 este cel de la ora 16.00, ora României, dintre Elveția și Polonia. Confruntarea va avea loc pe stadionul Geoffroy-Guichard din Saint-Étienne.

Elveția a avut un parcurs fără înfrângere într-o grupă cu România, Albania și Franța. Singurul gol primit de elvețieni a fost cel marcat de Bogdan Stancu din penalty, în meciul terminat la egalitate, 1-1. În prima partidă, elvețienii s-au impus cu 1-0 în fața Albaniei, evoluând mai bine de o repriză în superioritate numerică. În fine, ultima partidă din grupă a fost un 0-0 cu Franța, meci al cărei rezultat a fost cu ușurință anticipat de echipa noastră de analiști în acest articol.

Polonia a terminat, de asemenea, neînvinsă, și fără gol primit, pe poziția secundă a grupei dominate steril de Germania, la un gol în spatele campioanei mondiale cu care a remizat 0-0 și cu 2 victorii în oglindă, 1-0, în fața Irlandei de Nord și a Ucrainei. Pe lângă îmbunătățirile remarcabile din defensivă, în primele 3 meciuri ne-a atras atenția cuplul de pe flancul drept format din  Lukasz Piszczek and Kuba Blaszczykowski, de acolo pornind cele mai multe acțiuni ofensive ale trupei lui Adam Nawalka.

Din punct de vedere statistic, avem un meci între două echipe în ale căror 6 meciuri din grupe împreună, am putut vedea 5 goluri: câte 2 goluri înscrise de fiecare echipă în parte și 1 gol primit de Elveția (din penalty). Concluzia pe care o putem trage de aici este că ne putem aștepta la un meci cu puține goluri, un meci în care ambele echipe vor căuta să închidă cât mai bine spațiile adversarului, iar precauția să fie cuvântul de ordine.

Absenți 

Din tabăra poloneză vor lipsi Kapustka (suspendat), iar portarul Wojciech Szczesny este în continuare accidentat. Elveția nu are probleme de efectiv.

Echipe probabile 

ELVEȚIA: Sommer– Lichtsteiner, Djourou, Schar, Rodriguez– Xhaka, Dzemaili–Shaqiri, Behrami, Mehmedi– Embolo

POLONIA:  Fabianski – Jedrzejczyk,  Glik,  Pazdan,  Piszczek – Grosicki,  Krychowiak,  Maczynski, Blaszczykowski – Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski

Predicție

Așa cum spuneam, ne putem aștepta la un meci foarte echilibrat, în care principalul obiectiv al combatantelor să fie închiderea spațiilor adversarului. Ne putem aștepta chiar și la un meci cu prelungiri, sau chiar lovituri de departajare. Lewandowski nu a ieșit încă la rampă, dar el este genul de jucător care s-ar putea dovedi decisiv în astfel de meciuri cruciale. X2 & 0-2 (Polonia nu pierde la capătul celor 90 de minute și maxim 2 goluri înscrise în meci) pare să fie o alegere foarte bună la o cotă minimă de 1.90 și miză de 7% din bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.