Biletul Zilei 12 Iulie 2016. Cota finala 2.16 din 3 evenimente

0

După o zi de pauză cauzată de modificări structurale și tehnice la care a fost supus site-ul nostru, secțiunea Biletul Zilei reintră în activitate și vă propune pentru astăzi o variantă cu șanse foarte bune de câștig, formată din 3 meciuri din cadrul turului 2 al preliminariilor Champions League.

BATE Borisov, o prezență aproape constantă în grupele Champions League din 2011 încoace, întâlnește pe propriul teren campioana Finlandei, SJK Seinajoki. Diferența de valoare a loturilor este net în favoarea bielorușilor cu un lot estimat la 18,4 milioane de Euro, comparativ cu 4 milioane de Euro, valoarea estimată a lotului finlandezilor. Experiența competițională este un alt atu al gazdelor. În momentul de față SJK se află pe locul 7 din 12 în campionatul intern, după 17 etape în care a reușit 7 victorii, 2 egaluri și 8 înfrângeri.

Qarabag este campioana Azerbaidjanului, un campionat câștigat la pas sezonul trecut, cu 22 de puncte avans. Valoarea lotului azerilor este estimată la 11.5 milioane de Euro, iar piesele grele sunt brazilienii din atac, Reynaldo și Richard, alături de spaniolii Quintana și Michel. De remarcat că acum 2 săptămâni azerii au reușit să învingă cu 1-0 într-un meci amical noua echipă a lui Mircea Lucescu, Zenit St. Petersburg.  Valoarea lotului luxemburghezilor este estimată la 3 milioane de Euro, iar cel mai important jucător este atacantul bosniac Sanel Ibrahimovic.

Austriecii de la Red Bull Salzburg pleacă favoriți clari în fața modestului adversar de astăzi, campioana Letoniei, FK Liepaja. Cu un lot estimat la 49,5 milioane de Euro, campionii Austriei reprezintă o echipă cu potențial de calificare în grupele competiției, dar depinde și de norocul pe care îl vor avea la tragerea la sorți pentru Play-off. Jonathan Soriano este de departe cel mai periculos om al gazdelor, golgheterul ediției trecute de campionat, pe care l-am văzut perforând și poarta Astrei Giurgiu în sezonul trecut al grupelor Europa League, la Giurgiu. Recent, spaniolului i s-a alăturat în atac și golgheterul lui Grasshoppers Zurich, Munnas Dabbur, cotat la 7 milioane de Euro. Întreg lotul letonilor este estimat la 3,60 milioane de Euro.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii UCL BATE Borisov vs. SJK Seinajoki 1 1.25 2-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii UCL Qarabag vs. Dudelange 1 1.28 2-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii UCL Red Bull Salzburg vs. FK Liepaja 1 pauză/1 final 1.35 1-0(0-0) Nu
COTĂ FINALĂ: 2.16 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: sport.genside.com

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.