Bankroll Booster 12 iulie. Cota finala 7.46 din 5 evenimente

0

Bankroll Booster este prezent și astăzi la datorie pentru amatorii de cote mari. Am pregătit 5 evenimente cu un factor de multiplicare generos și șanse bune de reușită.

WTA București: Pereira vs. Siegemund

Siegemund are un an foarte bun pe zgură cu finală la Stuttgart, optimi la Madrid, sferturi la Charlston. Duelul va fi între 2 jucătoare ce preferă zgura, dar Pereira nu a arătat multe în acest sezon. Mai mult decât atât, în 2015 la Saint Melo Siegemund s-a impus în minimum de seturi în fața braziliencei.

WTA-Gstaad : Schnyder-Siniakova

Siniakova a făcut meciuri foarte bune în ultima perioadă, eliminând-o la Wimbledon pe Garcia, dar și pe zgură s-a descurcat foarte bine. După ce a cucerit turneul de la Trnava, s-a calificat pe tabloul principal la Roland Garros și a pierdut greu cu Suarez Navarro. Adversara sa a primit doar un wild card pentru acest turneu, însă nu a arătat calitate în joc.

ATP Dublu Newport : Baker/ Ram-O’Brien/Young

Baker și Ram au ceva istorie împreună participând și la două ediții de US Open. Ambii servesc foarte bine și pun în practică reflexe bune. Young nu intră des în competițiile de dublu, nu vine cu experiența necesară. Atât Baker cât și Ram au făcut meciuri foarte bune la simplu și s-au impus în minimum de seturi, iar experiența la dublu este de partea lor.

Liga Campionilor, Turul 2 preliminar, meciul tur: Red Bull Salzburg vs. FK Liepaja

Cu un lot de 16 ori mai valoros decât al adversarilor, Red Bull va câuta să tranșeze calificarea din primul meci, astfel încât deplasarea din Letonia din retur să ofere o șansă de a evolua și jucătorilor mai puțin utilizați. Anul trecut, austriecii au înscris 21 de goluri în cele 6 meciuri din grupele Europa League, o medie de 3,5/meci.

Liga Campionilor, Turul 2 preliminar, meciul tur: Lincoln vs. Celtic Glasgow

E greu de crezut că un club din Gibraltar al cărui lot valorează 725.000 de Euro va putea măcar să înscrie în poarta unui colos ca Celtic Glasgow, al cărui lot este estimat la 51 de milioane de Euro. Probabil că gazdele vor căuta să limiteze proporțiile scorului.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Tenis WTA București Pereira vs. Siegemund 2 1.35 0-2 Da
 Uniunea Europeana Tenis WTA Gstaad  Schnyder vs. Siniakova 2 1.27 amânat
 Statele Unite Tenis ATP Dublu Newport Baker/ Ram-O’Brien/Young 1 1.40 2-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii UCL Red Bull Salzburg vs. FK Liepaja Red Bull câștigă ambele reprize 1.69 1-0(0-0) Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii UCL Lincoln vs. Celtic Glasgow Celtic câștigă la 0 1.84 1-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 7.46 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: tottocurve.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.