Bankroll Booster 13 iulie 2016. Cota finala 6.01 din 3 evenimente

0

Bankroll Booster vine astăzi cu 3 selecții foarte interesante din preliminariile Champions League, după un studiu atent efectuat și consultări cu colaboratorii locali.

Olimpia Ljubljana, ca și club nou creat după dispariția NK Olimpia Ljubljana în 2004, a câștigat primul său titlu din istorie, punând punct unei perioade de 5 ani de dominație a lui Maribor în Slovenia. ”Dragonii” din capitala slovenă sunt conduși de un antrenor italian, Radolfo Vanoli, un antrenor cu experiență în fotbalul sloven. Slovacii de la Trencin au câștigat cel de-al doilea trofeu consecutiv și totodată al doilea din istoria clubului în competiția internă. Ei au făcut o impresie bună anul trecut când au fost eliminați de Steaua în turul 2 după ce au fost înviși cu 2-0 la Trencin și s-au impus la București cu 3-2 într-un adevărat thriller. Lotul lor a rămas același, deci vorbim de o omogenitate bună.

Partizani Tirana și-a început parcursul european în acest sezon cu emoții, remizând în primul tur al Europa League cu Slovan Bratislava, într-o dublă din care ambele echipe au avut de câștigat. După eliminarea din competițiile europene a campionilor de la Skenderbeu Korce de către UEFA pentru ”meciuri trucate”, Partizani i-a luat locul în Champions League, iar Slovan a avansat în turul 2 al Europa League. Noul antrenor al  gazdelor este un italian venit din lga a 3-a. De cealaltă parte, Ferencvaros, campioana Ungariei după 12 ani, este pregătită de Thomas Doll, un neamț trecut pe la echipe precum Dortmund sau Hamburg. Lotul maghiarilor include nume precum Gera, Bode sau Sestak, vârf dorit și de Steaua și Dinamo la un moment dat.

Campioana Lituaniei, Zalgiris Vilnius, primește pe teren propriu vizita campioanei Kazachstanului, FC Astana, o echipă care a investit mult în transferuri în ultimii an și al cărei lot se reidică la valoarea de 16 milioane de Euro, în comparație cu nici 6 milioane, potențialul estimat pe piața transferurilor al gazdelor. Este de așteptat ca oaspeții să preia inițiativa, un gol în deplasare valorând enorm în aceste faze eliminatorii.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii UCL Olimpija Ljubljana vs. AS Trencin ambele marchează 2.00 2-4 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii UCL Partizani Tirana vs. Ferencvaros PSF 2 1.77 1-1(0-0) Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii UCL Zalgirius vs. FC Astana oaspeții marchează primul gol 1.70 0-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 6.01 Nu

 

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: sport.genside.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.