Biletul Zilei 14 iulie 2016 varianta 2. Cota finala 2.49 din 3 evenimente

0

Prima variantă propusă la Biletul Zilei pentru ziua de azi se îndreaptă către un nou câștig, 2 din cele 3 meciuri propuse fiind deja câștigătoare. Cea de-a doua variantă vă propune meciuri cu începere de la ora 19.00, cu șanse foarte bune de câștig.

CSMS Iași debutează azi în Europa League, iar interesul publicului pentru primul meci din istoria echipei locale într-o competiție europeană a fost enorm. Stadionul se anunță a fi arhiplin, iar băieții lui Nicolo Napoli sunt foarte motivați să scoată un rezultat bun. Punctu forte al echipei antrenate de Marian Pusnik pare a fi apărarea, iar cota pentru selecția noastră se află în continuă scădere.

Inter Milano va disputa un meci amical pe stadionul din Sportpark Reischach în această seară, în compania lui CSKA Sofia. Chiar dacă va fi fără unii jucători care au evoluat la EURO 2016 sau Copa America, Inter este favorită în fața unei echipe care abia și-a recăpătat locul în prima ligă din Bulgaria.

Borrusia Dortmund va disputa un meci de pregătire pe propriul teren în compania echipei de ligă secundă FC St. Pauli, echipă care s-a clasat pe poziția a 4-a la finele stagiunii trecute. Rezultatul final al meciului poate fi o piață destul de riscantă, astfel că recomandăm selecția golurilor eveniment prevăzut și de bookmakeri care au coborât drastic ștacheta pentru 2,5 goluri.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii EL CSMS Iași vs. Hajduk Split sub 2,5 goluri 1.50 2-2 Nu
 Italia Fotbal Amical Inter Milano vs. CSKA Sofia 1 1.25 1-2 Nu
 Germania Fotbal Amical B. Dortmund vs. St. Pauli peste 2,5 goluri 1.33 3-2 Da
COTĂ FINALĂ:2.49Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.