Biletul zilei 14 iulie 2016, varianta 1. Cota finala 2.30 din 3 evenimente

0

Prima variantă propusă la Biletul Zilei pentru astăzi cuprinde 3 evenimente din 2 sporturi, iar șansele de câștig sunt foarte bune.

WTA Bucureşti : Leykina – Kovinic

Kovinic a jucat bine pe zgură în acest an cu finală la Istanbul și victorie la Maseille. În primul meci nu a pierdut decât un game în fața unei adversare la fel de modestă ca Leykina. Rusoaica s-a impus în primul tur în fața lui Xu într-un meci cu o desfășurare ciudată. După ce a pierdut primul set 1-6, l-a câștigat pe al doilea cu același scor. În decisiv, adversara sa a servit de 2 ori pentru a închide setul, a avut chiar și 3 mingi de meci, dar până la urmă s-a impus Leykina. Astăzi nu putem avea aceeași desfășurare pentru că Danka are multă experiență.

ATP Dublu Newport : Klein/Sugita – Marray/Shamasdin

Klein și Sugita se află la prima aventură la dublu în această formulă și au reușit o victorie surprizatoare contra lui Butorac/Lipsky, profitând de forma foarte slabă și de lipsa de concentrare a adversarilor. Marray/Shamasdin au făcut rezultate foarte bune la Wimbledon unde au ajuns în sferturi, formă confirmată și în primul tur la Newport. Deja cu 12 meciuri consecutive pe iarbă, aceștia pornesc favoriți azi.

Campionatul European U19 : Italia U19 – Austria U19

Italienii, conduși de Locatelli de la Milan au realizat surpriza, învingând țara gazdă, Germania, în primul meci. Deși nici Austria nu stă rău după prima etapă când au făcut egal cu Portugalia, italienii au arătat o defensivă perfectă chiar și sub presiunea publicului. O victorie a „squadrei-azzura” le asigură calificarea din grupe, dar și calificarea la Campionatul Mondial U19.

TARA SPORTCOMPETIȚIE EVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Tenis WTA Bucharest Open Leykina – Kovinic 0-2 1.34 0-2 Da
 Statele Unite Tenis ATP Newport Klein/Sugita – Marray/Shamasdin 2 1.32 0-2 Da
 Italia Fotbal Campionat European U19 Italia – Austria 1x 1.30 1-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.30 Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: zimbio.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.