Preliminarii UCL 13 IULIE 2016: Rosenborg vs. IFK Norrkoping

0

Astăzi avem o nouă zi de meciuri în turul 2 preliminar al UEFA Champions League și toată lumea suflă și în iaurt după ce majoritatea biletelor de ieri au fost distruse de bomba produsă de înfrângerea lui Celtic în Gibraltar.

Pentru astăzi ne-a atras atenția în mod deosebit un derby scandinav și considerăm căpredicția aleasă  reprezintă valoare pentru pariori. Confruntarea dintre Rosenborg și campioana Suediei, IFK Norrkoping are toate premisele pentru a putea fi considerată un posibil spectacol fotbalistic plăcut.

Rosenborg revine în Champions League după 5 ani de absență.  Venirea pe banca tehnică a antrenorului Ingebrigtsen a adus un plus echipei încă de anul trecut. După 15 etape, Rosenborg este liderul din clasament și are cu 3 puncte mai mult decât urmăritoarea Odd.  În ultimele 8 partide consecutive de pe teren propriu, Rosenborg a ieșit învingătoare, iar în meci au fost minim 3 goluri înscrise. Rosenborg etalează un sistem de joc ofensiv 4-3-3 cu principalele guri de foc reprezentate de Pal André Helland, Yann-Erik de Lanlay and Christian Gytkjaer.

Norrkoping s-a impus sâmbătă pe terenul lui Djurgardens, punând punct unei serii de 3 egaluri consecutive în competiția internă, victorie care a consemnat și debutul pe banka tehnică a tânărului antrenor, în vârstă de 34 de ani, Jens Gustafsson, care i-a luat locul experimentatului Janne Andersson, acesta fiind nevoit să renunțe la echipa cu care a câștigat campionatul, fiind numit antrenor secund al naționalei Suediei pentru EURO 2016. Principalul om de gol al suedezilor, Emir Kujovic, a părăsit echipa, astfel că cei doi atacanți folosiți în sistemul 4-4-2 preferat de Gustafsson vor fi Christoffer Nyman și Sebastian Andersson. De remarcat absența portarului Nilsson, dar și a fundașului central Tkalcic din cauza accidentărilor, pentru această partidă.

Trebuie menționat că ultima participare în cupele europene a suedezilor datează din sezonul 2000-2001 când au fost eliminați după primul tur al Cupei UEFA de Slovan Liberec cu 4-3 la general, e clar că vorbim de o altă generație acum, a cărei experiență pe plan european este nulă, în comparație cu cea a gazdelor.

Echipe probabile 

Rosenborg BK: Pavel Londak – Jørgen Skjelvik, Hólmar Eyjólfsson, Tore Reginiussen, Jonas Svensson – Fredrik Midtsjö, Mike Jensen, Anders Konradsen – Christian Gytkjær, Pal André Helland, Yann-Erik de Lanlay. (4-3-3)

IFK Norrkoping: Andreas Vaikla – Linus Wahlqvist, Andreas Johansson, Jón Guðni Fjóluson, Christopher Telo – Nicklas Bärkroth, Andreas Blomqvist, Daniel Sjölund, Tesfaldet Tekie – Christoffer Nyman, Sebastian Andersson. (4-4-2)

Predicții

Având în vedere notorietatea ofensivă a stilului de joc scandinav, sunt motive întemeiate pentru a aprecia ca valoroasă o cotă de minim 2.40 pentru selecția: Rosenborg va marca în ambele reprize.

SPOR LA BANI!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.