Biletul Zilei 23 iulie 2016. Cota finala 2.56 din 3 evenimente

0

Biletul Zilei propune pentru astăzi 3 evenimente din fotbal, atent analizate și selectate de echipa noastră pentru a genera profit, iar șansele de câștig sunt destul de ridicate.

Gaz Metan Mediaș este proaspăt revenită pe prima scenă fotbalistică din România, după un sezon petrecut în eșalonul secund. Găzarii vor primi vizita unei echipe în degringoladă organizatorică și ne așteptăm la un meci destul de slab calitativ.

Rapid Viena va disputa primul meci pe noul stadion, Allianz Stadium, iar oaspeții lor vor fi cei de la SV Ried, o echipă mediocră. Ambele echipe și-au numit în funcție antrenori germani, așa că ne putem aștepta la un meci frumos. Ried nu a înregistrrat nicio victorie pe terenul celor de la Rapid în 38 de partide!!! Gazdele au moralul ridicat după victoria cu 2-0 obținută în fața lui Chelsea acum fix o săptămână într-un meci amical.

Malmo merge ceas pe teren propriu cu 6 victorii consecutive, iar forma lor este una bună. Anul trecut au pierdut titlul, însă în acest sezon sunt pe primul loc la o distanță de 3 puncte față de locul 2 ocupat de campioana en-titre Norrkoping. Oaspeții de astăzi sunt o echipă mediocră, situată pe locul 12 din 16 după 14 etape.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Gaz Metan vs. ASA Tg Mureș SUB 3,5 goluri 1.20 2-1 Da
 Austria Fotbal Bundesliga 1 Rapid Viena vs. SV Ried 1 1.45 5-0 Da
 Suedia Fotbal Allsvenskan Malmo vs. Kalmar 1 1.47 1-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.56 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.