Gaz Metan Mediaş vs. ASA Târgu Mureş, 23 iulie 2016, Liga 1

0

Gaz Metan Mediaș va da piept cu AȘA Târgu Mureș, în primul meci al zilei de sâmbătă din Liga 1, de la ora 18.30.

Gaz Metan Mediaș a revenit în Liga 1 după numai un an. “Găzarii” au terminat pe primul loc în Liga 2, seria a-II-a, fiind urmată de UTA Arad și Chindia Târgoviște. Echipa antrenată de Cristian Pustai a avut același număr de puncte ca și arădenii, dar a fost avantajată de rezultatele favorabile în meciurile directe. Astfel a evitat barajul cu FC Voluntari, promovând direct în Liga 1. “Alb-negrii” au renunțat în pauza de vară la câțiva jucători care nu au confirmat, aducând în schimb jucători ca Pleșca, Trtovac, Crețu, Muth, Eric de Oliveira, Llullaku sau Axente.

În lot sunt mulți jucători care au evoluat impreună în Liga 1 înainte de a retrograda, astfel că este omogen. Meciul de pe teren propriu cu AȘA Târgu Mureș este unul în care mediesenii au că obiectiv să obtină cele 3 puncte.

AȘA Târgu Mureș a avut un an foarte prost, pe care vrea să-l facă uitat cât mai repede. “Ros-albastrii” s-au calificat cu emoții în play-off, unde au terminat pe ultimul loc, având 3 egaluri și 7 înfrângeri. Cu un antrenor expirat, George Ciorceri, și cu un Adi Mutu mereu accidentat, târg-mureșenii au făcut figurație în play-off, unde nu au fost în stare să bată pe nimeni. Clubul a intrat în insolvență, astfel că nu mai putea participa în Europa League. Jucătorii nu erau plătiți și abia așteptau finalul de sezon, pentru a pleca de la Târgu Mureș. În pauza de vară a fost adus tehnicianul italian Dario Bonetti, care cunoaște bine fotbalul din România, după ce a mai antrenat-o de două ori pe Dinamo.

Lotul a fost complet remaniat, din vechea gardă rezistând doar Eduard Stăncioiu, Adrian Viciu, Gabriel Matei, Gabriel Mureșan, Adrian Borza și Andrei Ciolacu.

ASA va juca în deplasare în etapele unu și doi, la Mediaș și Craiova. Ar fi important să obtină cel puțin un rezultat de egalitate cu Gaz Metan, pentru că în Bănie va fi mult mai greu să obțină fie și un punct.

Echipe probabile 

Gaz: Pleșca – Creţu, Šušnjar, Trtovac, Buzean – R. Zaharia, I. Cristea – Al. Munteanu, Eric de Oliveira, Llullaku – Axente.

ASA: Stăncioiu – G. Matei, Ferran Monzo, Tony, Fran Garcia – Carles Martínez – Zicu, G. Mureşan, E. Dică, Borza – Kuku.

Predicție

Ne așteptăm la un meci destul de strâns, cu lupte pentru balon la mijlocul terenului și cu apărări tacticizate. Recomandăm cota minimă 1.60 pentru SUB 2,5 goluri. Se poate încerca și X final la minim 3.20.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.