Astra Giurgiu vs. Dinamo Bucureşti, 23 iulie 2016, Liga 1

0

În cel mai important meci al zilei de sâmbătă din Liga 1, Astra Giurgiu, campioana țării, dă piept cu Dinamo București, începând cu ora 21.

Astra Giurgiu a debutat cu bine în noul sezon, câștigând Supercupa României. “Alb-negrii” s-au impus pe “Cluj Arena” cu scorul de 1-0, prin golul marcat de William De Amorim în minutul 86. Cu antrenorul Marius Sumudică suspendat, campionii au avut o prestație bună, în special în prima repriză.

Pană la urmă giurgiuvenii au mai adus un trofeu în vitrină, iar acum sunt mai relaxați înaintea disputei cu Dinamo. Lotul a fost completat cu Săpunaru și dacă va fi adus și Budescu, Astra chiar va fi puternică în campionat și își va putea apăra titlul de anul trecut.

După acest meci va urma prima manșă cu FC Copenhaga în turul III preliminar UEFA Champions League.

Portarul Silviu Lung junior și-a spart nasul în meciul de Supercupă cu CFR Cluj, la un duel cu Alexandru Păun. Internaționalul Astrei nu s-a antrenat normal trei zile, dar a fost recuperat și va putea evolua împotriva “cainilor”. În schimb vor lipsi în continuare atacanții Denis Alibec și Daniel Niculae, ambii fiind accidentați.

Dinamo București nu a reușit nimic notabil în sezonul 2015-2016, decât calificarea în play-off și în finala Cupei României. “Cainii rosii” au terminat pe locul 4, la 12 puncte de campioana Astra Giurgiu și la 7 puncte de marea sa rivală, Steaua.

În locul lui Mircea Rednic a fost adus în vară Ioan Andone, iar acesta are un lot destul de bun, pentru că în pauza de vară au plecat doar Černiauskas, Puljić, Bicfalvi, Kortzorg, Batin și Essombé. Echipa a fost intărită cu Penedo, Brănescu, Cobrea, Romera, Olivo sau Bušuladžić și se speră ca în acest sezon să lupte pentru titlu, mai ales că va putea juca în cupele europene în ediția 2017-2018.

Dinamo a bătut-o ultima dată pe Astra la ea acasă pe 25.07.2010, scor 2-1.

Astra a marcat 11 goluri în ultimele 3 meciuri cu Dinamo jucate la Giurgiu. Giurgiuvenii au un singur eșec în ultimele 8 etape (cu Pandurii, după ce au ieșit campioni). Campionii sunt neînvinși în ultimele 12 meciuri jucate.

Echipe probabile 

Astra: S. Lung jr. – Vangjeli, Geraldo Alves, Fabrício, Júnior Moraes – Al. Ioniță II, Lovin, Boldrin – Boudjemaa, Filipe Teixeira, De Amorim.

Dinamo: Brănescu – Hanca, A. Marc, Mevlja, St. Filip – P. Anton, Bušuladžić, Palić – D. Rotariu, Gnohéré, V. Lazăr.

Predicție

Ne așteptăm la un meci deschis, cu multe faze de poartă și cu goluri, așa cum ne-au obișnuit cele două echipe în ultimele întâlniri directe. Recomandăm cota minimă 2.30 pentru PESTE 2,5 goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.