Pandurii Tg. Jiu vs. CSU Craiova, 22 iulie 2016, Liga 1

0

Pandurii vor avea parte de un meci greu în chiar prima etapă din noul sezon al Ligii 1, când vor primi vizita celor de la CSU Craiova în derby-ul oltenie, care se va disputa vineri de la ora 21.30 pe municipalul din Drobeta Turnu Severin.

În ambele tabere s-au consemnat mișcări importante de efectiv în această vară. Instabilitatea financiară, cuvântul de ordine din fotbal românesc în ultimii ani, a făcut ca Pandurii să se despartă de antrenorul Edi Iordănescu, dar și alți 7 titulari importanți, dintre care amintim portarul Mingote, fundașii Săpunaru și Fernandes, dar și mijlocașul Răduț. Pe ultima sută de metri l-au transferat pe mijlocașul Obodo de la Concordia Chiajna. Banca tehnică a fost preluată de Petre Grigoraș, un antrenor cu rezultate bune în trecut, însă fără mari realizări în ultimii 3 ani.

Craiova i-a pierdut pe Herghelegiu și Iliev, iar la capitolul sosiri nu putem menționa ceva mai important decât instalarea lui Gigi Mulțescu pe banca tehnică.

Ultimele 4 întâlniri directe au adus 3 rezultate de egalitate între cele două formații și este foarte posibil să vedem un meci la fel de echilibrat și astăzi. Ambele echipe au reușit rezultate bune în cantonamentele de vară, Craiova învingând echipa lui Mircea Lucescu, Zenit, cu 2-0 și pe Slovan Liberec cu 3-2. De menționat și un rezultat de egalitate, 0-0 în compania campioanei Austriei, Dinamo Zagreb. Pandurii au trecut cu 4-2 de Steaua Roșie Belgrad și au remizat 1-1 cu Dinamo Zagreb.

Echipe probabile 

Pandurii: Stanca – Ungurușan, Vasilijevic, Bunoza, Acsinte – Răuță, Voiculeț – Nistor, Amiche, Herea – Hora
Craiova: Popescu – Dumitraș, Popov, Acka, Vătăjelu – Zlatinski, Mateiu – Băluță, Bancu, Ivan – Rocha

Predicții

Ne așteptăm la un meci echilibrat și sărac în faze de poartă între cele doă echipe, astfel că recomandările noastre sunt PSF X la cote minime de 1.60 sau SUB 2,5 goluri în meci la cote minime de 1.55.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.