FC Voluntari vs. FC Viitorul Constanța 22 iulie 2016, Liga 1

0

FC Voluntari deschide noul sezon de Liga 1 pe teren propriu, vineri, de la 18.30, când primește vizita Viitorului lui Hagi. Echipa antrenată de Florin Marin s-a întărit în această vară și a avut o campanie de achiziții destul de bogată, aducând jucători cu experiență în Liga 1, precum Florin Cernat sau Lucian Marinescu.

De cealaltă parte, și  Viitorul a avut o campanie de achiziții destul de bogată în această vară, sezonul lung și apariția, în premieră în cupele europene obligând conducerea să atace piața. Bogdan Ţâru, Pablo Brandán, Gabi Iancu, Bogdan Mitache, Victor Râmniceanu, Sorin Rădoi, Dani López, Cătălin Carp, Florin Purece şi Alex Nimely sunt cele zece achiziţii ale dobrogenilor pentru startul sezonului 2016-2017.

Anul trecut, întâlnirile dintre cele două echipe s-au închiat cu victoria Viitorului în ambele întâlniri: 3-0 la Ovidiu și 3-2 pe Ștefan cel Mare. Cele două formații practică un joc deschis și ne putem aștepta la multe ocazii de finalizare. Oamenii cheie pot fi Florin Cernat, Voduț sau Bălan de la gazde, de cealaltă parte ne așteptăm la o partidă bună din partea lui Florin Tănase și Răzvan Marin.

Echipe probabile 

FC Voluntari: Bornescu–Filipov, Maftei, Spahija, Cazan–Moke, Novac–Căpățână, Cernat, Voduț–Ad. Bălan

FC Viitorul: Buzbuchi–Benzar, Hodorogea, K. Boli, Cr. Ganea–R. Marin, I. Filip, Brandán–Chiţu, Nimely, Fl. Tănase

Predicție

Ne așteptăm la un meci destul de echilibrat și cu multe ocazii de gol. Recomandăm linia de handicap asiatic PESTE 2 goluri cu rambursare de miză în caz de fix 2, la cote minime de 1.60. Cu mize mai mici se poate încerca și X final la cote minime de 3.25

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.