Biletul Zilei 12 August. Numar de variante propuse: 2

0

Biletul Zilei propune pentru astăzi 2 variante cu mize puțin mai mari deoarece șansele de reușită ne avantajează în raport cu cotele selectate.

Prima variantă combină două evenimente din handbal feminin de la jocurile olimpice, acolo unde naționala noastră își va juca ultima șansă de calificare în sferturile competiției împotriva Spaniei de la ora 20.40. Fetele noastre au învins Muntenegru și au arătat că încă putem visa la calificare. Spania are 2 victorii și dacă nu pierde azi este calificată. În acest sens, handicapul de 4,5 goluri pentru România este o opțiune bună, diferența dintre cele două naționale nefiind în avantajul ibericelor.

Cea de-a doua selecție este bazată pe evoluția unei singure jucătoare, motorul campioanei europei CSM București dar și al naționalei Suediei, Isabelle Gullden. ”Ursulețul” a avut un an 2016 fenomenal în ceea ce privește cariera sa, câștigând Liga Campionilor în premieră, cu CSM București, din postura de outsider, dar și la națională. În cele 3 partide de până acum, Bella a înscris de 20 de ori, o medie de aproape 7 goluri pe meci. Dacă luăm în calcul și faptul că ea este executantul de lovituri de la 7 metri al echipei, atunci ne putem încrede în pariul nostru.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Brazilia Handbal Jocurile Olimpice Suedia vs. Olanda Gullden peste 5,5 goluri 1.50 2 Nu
 Brazilia Handbal Jocurile Olimpice România vs. Spania România +4,5 1.39 24-21 Da
COTĂ FINALĂ: 2.08MIZĂ (unități): 4Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Cel de-a doua variantă propusă implică 3 meciuri de fotbal care cu siguranță vor stârni interesul pariorilor pentru astăzi.

PSG debutează în noua stagiune pe terenul celor de la Bastia, iar altă variantă decât victoria favoriților cerți nu cred că există în mintea pariorilor.

Steaua se deplasează la Botoșani, dar este mai mult cu gândul la meciul de marți din Play-off-ul Champions League când va avea de înfruntat colosul englez, Manchester City.

Monaco a avut viață grea cu Guingamp anul trecut, învingând 3-2 pe teren propriu și remizând 3-3 în deplasare. Forța ofensivă a monegascilor este mult peste valaorea fundașilor adverși, dar punctul slab este în apărare. La mijlocul săptămânii viitoare, monegascii se deplasează în Spania unde îi așteaptă un meci mult mai important, play-off-ul de Champions League cu Villareal.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 Bastia vs. PSG 2 1.35 0-1 Da
 Romania Fotbal Liga 1 Botoșani vs. Steaua Botoșani +1,5 1.26 0-2 Nu
 Franta Fotbal Ligue 1 Monaco vs. Guingamp Guingamp +1,5 1.42 2-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.41MIZĂ (unități): 4Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 foto: globalsports.ro

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.