Biletul Zilei 19 August 2016. Număr de variante propuse: 2

0

Ieri am asistat la o nouă zi profitabilă în cadrul secțiunii Biletul Zilei, până în prezent profitul lunii August fiind de +14% raportat la suma totală investită. Ușor ușor încep majoritatea competițiilor importante de pe bătrânul continent și tragem speranțe că vom crește procentajul profitabilității lună de lună.

Prima variantă propusă pentru astăzi cuprinde 2 evenimente din fotbal.

Mourinho a debutat perfect pe banca diavolilor roșii, câștigând super-cupa Angliei în dauna campioanei Leicester și apoi cu victorie în deplasarea de la Bournemouth din prima etapă. Zlatan s-a aflat de fiecare dată pe lista marcatorilor. Astăzi diavolii primesc pe Old Trafford vizita lui Southampton, club afectat serios de plecarea managerului Koeman dar și a unora dintre cei mai buni jucători: Graziano Pelle sau Sadio Mane.

Lyon a debutat perfect în campionat impunându-se pe terenul nou-promovatei Nancy cu scorul de 3-0 printr-un hattrick al starului Alexandre Lacazette. Caen a fost întotdeauna o echipă de pluton, dar care a produs surpirze și nu a jucat niciodată închis.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Man. Utd. vs. Southampton 1 1.55 2-0 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Olympique Lyon vs. Caen 1 1.40 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.17MIZĂ (unități): 4Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet.ro

Cea de-a doua variantă propune 3 evenimente din fotbal, două dintre ele chiar de pe plaiul mioritic.

Liga a 2-a a început de două etape, în continuare cu scandaluri și situații extrem de delicate la nivelul cluburilor. Astăzi de la ora 18.00 Olimpia Satu Mare primește vizita lui FC Brașov, echipa oaspete antrenată de Cornel Țălnar având punctaj maxim după două runde, însă la această partidă se confruntă cu probleme de efectiv.

Prima partidă din cadrul etapei a 5-a din Liga 1 se dispută în această seară în Copou, unde oaspete este echipa lui Hagi, Viitorul. Ultimele două partide disputate între cele două pe stadionul Emil Alexandrescu s-au terminat la egalitate.

Ultima partidă este cea dintre Dinamo Zagreb și RNK Split din campionatul Croației, în care gazdele vor trebui să trateze meciul de o asemenea manieră încât concentrarea lor să fie în principal pe prioritizarea lotului de jucători pentru returul de miercuri din play-off-ul Champions League de la Salzburg, la mijlocul acestei săptămâni remizând 1-1. Astfel putem vedea un meci zgârcit în faze de poartă azi.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 2 Olimpia Satu Mare vs. FC Brașov PSF X 1.84 1-1 Da
 Romania Fotbal Liga 1 Poli Iași vs. Viitorul PSF X 1.67 0-0 Da
 Croația Fotbal 1. HNL Dinamo Zagreb vs. RNK Split SUB 2,5 goluri 1.90 1-0 Da
COTĂ FINALĂ: 5.84MIZĂ (unități): 2Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: foxsportasia.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.