Premier League: ponturile și analizele etapei 2 (19-21 August)

0

Premier League programează debutul celei de-a doua etape a actualului sezon. După ce în prima etapă singurele care au clacat au fost campioana Leicester și vicecampioana Arsenal, acestea au șansa să își repare greșelile în runda care debutează vineri 19 august de la ora 22.00.

Manchester United vs. Southampton vineri 19 august ora 22.00 

Ultimele două întâlniri de pe Old Trafford nu s-au încheiat cu bine pentru ”diavolii roșii”, ”sfinții” impunându-se de fiecare dată, după o perioadă de 27 de ani în care nu izbutiseră să se impună pe teatrul viselor. Acum lucrurile stau cu totul și cu totul diferit, Manchester United a investit mult în transferuri, aducând oameni capabili să readucă clubul acolo unde îi este locul în ierarhia fotbalului mondial.

Mourinho a debutat perfect, cu două victorii, 2-1 în finala Super Cupei în fața campioanei Leicester și 3-1 pe terenul lui Bournemouth în prima etapă. De cealaltă parte, ne așteptăm la un declin al lui Southampton în comparație cu sezonul de excepție reușit anul trecut sub comanda fostului manager Ronald Koeman, plecat la Everton. Alături de manager au plecat și câteva piese importante ca Sadio Mane, Graziano Pelle, Juanmi, Wanyama și Gaston Ramirez. În aceste condiții, trupa antrenată de Claude Pouel a reușit să salveze un punct in-extremis pe propriul teren în etapa trecută, egalând la 1 pe modesta Watford.

Potențialul ofensiv al lui Manchester United pare foarte promițător, iar în această seară este așteptat și debutul celui mai scump transfer din istorie, Paul Pogba. Lingard de la gazde și Bertrand de la oaspeți sunt incerți pentru această partidă.

Recomandarea noastră pentru acest meci este 1 pauză-1 final la cote minime de 2.20.

Stoke City vs. Manchester City sâmbătă 20 august ora 14.30 

Deplasările la Stoke sunt dificile pentru majoritatea echipelor din Premier League, iar Manchester City nu face excepție, având doar două victorii pe Britannia în ultimele 10 partide. Meciul din sezonul trecut s-a terminat 2-0, cu golurile lui Shaqiri și Arnautovic, oamenii de la care gazdele au cele mai mari așteptări și mâine. Shaqiri a fost omul decisiv pentru Stoke și în prima etapă, marcând din lovitură liberă la Middlesbrough pentru a stabili scorul final, 1-1.

În prima etapă, Manchester City a câștigat cu 2-1 în fața lui Sunderland. Deși a dominat categoric meciul, cetățenii și-au asigurat victoria abia în minutul 87, după autogolul lui Paddy Mcnair. Venirea lui Guardiola se simte deja, City având o posesie de 77% în acel meci, și de 65% marți, în victoria cu 5-0 împotriva Stelei din preliminariile Champions League.

Stoke speră să-l poată folosi pe Jack Butland în poartă, revenit după o accidentare suferită în martie. Shaqiri și Arnautovic au avut mici probleme medicale la începutul săptămânii, dar amândoi au fost recuperați și vor fi titulari. Manchester City nu îl va folosi nici mâine pe Joe Hart și va începe cu Willy Caballero. Leroy Sane încă nu este apt de joc, dar poate reveni Yaya Toure.

Recomandăm cote minime de 2.05 pentru 2 sau 3 goluri marcate în meci.

Burnley vs. Liverpool sâmbătă 20 august ora 17.00 

Burnley s-a întors în prima ligă după un sezon în Championship. Învinsă pe teren propriu cu 1-0 de Swansea în etapa I, echipa nou promovată s-a întărit rapid. Burnley a realizat marți cel mai scump transfer din istoria clubului, aducându-l pe Steven Defour de la Anderlecht pentru 8 milioane de lire sterline. Belgianul are șanse mari să fie titular sâmbătă, în locul lui David Jones, care a plecat la Sheffield Wednesday săptămâna aceasta. De la Burnley va lipsi Jon Flanagan, fundașul împrumutat de la Liverpool, fără drept de joc împotriva clubului de care aparține.

Liverpool a debutat excelent, câștigând cu 4-3 la Arsenal. Mane, marcator pe Emirates, s-a accidentat la umăr la un antrenament și are șanse mici să joace. Coutinho, autor al unei duble, a fost schimbat din motive medicale în prima etapă dar e apt de joc. La cormorani revin după accidentări Milner, Sturridge, Can și Lucas Leiva.

Recomandăm victoria lui Liverpool  și minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.40.

Swansea vs. Hull City sâmbătă 20 august ora 17.00 

Swansea joacă din nou cu o nou promovată, după ce în prima etapă a învins cu 1-0 la Burnley. Borja Baston, adus săptămâna trecută pentru 16 milioane de lire sterline, s-a accidentat la antrenamente și va fi apt de joc abia în septembrie. La Swansea mai lipsesc Leon Britton, bolnav, și Neil Taylor, odihnit în continuare după Campionatul European. Revine coreeanul Ki Sung-Yueng, după efecturea stagiului militar obligatoriu. Gylfi Sigurdsson a jucat 30 minute în prima etapă, iar mâine va fi titular, deși nu e refăcut complet.

Hull a câștigat cu 2-1 în fața lui Leicester, o surpriză uriașă dacă ținem cont de situația clubului. Tigrii nu au făcut niciun transfer, antrenor este interimarul Mike Phelan, iar probleme de lot îi obligă să folosească mai mulți jucători de la echipa secundă. Michael Dawson, Alex Bruce, Allan Mcgregor și Odubajo sunt accidentați. Fundașul Harry Maguire s-a antrenat în ultimele zile, dar are șanse mici să joace.

Recomandăm cote de 1.80  pentru victoria gazdelor.

Tottenham vs. Crystal Palace sâmbătă 20 august ora 17.00 

Tottenham a început campionatul cu un egal la Everton, 1-1; dar a rămas fără căpitanul Lloris. Portarul francez a fost schimbat în prima repriză din cauza unei accidentări la coapsă și va lipsi o lună. Moussa Dembele mai are de ispășit trei etape de suspendare, dar Pochettino poate conta pe Son Heung-Min, revenit la club după Jocurile Olimpice.

La Crystal Palace au lipsit mai mulți jucători de bază în prima etapă, fiind învinsă cu 1-0 de WBA. Mandanda, Cabaye și Tomkins au jucat luni pentru echipa de tineret, și toți sunt apți de joc pentru partida de pe White Hart Lane. Sunt șanse să îi vedem și pe Souare, Mcarthur și Mutch, deși încă nu sunt la 100% din punct de vedere fizic. Jedinak și Bolasie au fost vânduți la Aston Villa, respectiv Everton. Palace e aproape de aducerea lui Benteke de la Liverpool, dar atacantul belgian nu va evolua pe White Hart Lane.

Recomandăm victoria lui Tottenham la cote minime de 1.50.

Watford vs. Chelsea sâmbătă 20 august ora 17.00 

Walter Mazzarri a debutat la Watford cu un egal, 1-1, la Southampton în care formația sa a fost dominată și a marcat la singurul șut pe spațiul porții. Viespile au perfectat două transferuri: Younes Kaboul de la Sunderland și Robero Pereyra de la Juventus, dar nu se vor baza pe ei în partida de mâine. Mai lipsesc Dja Djedje, încă nerefăcut, și Ben Watson, suspendat după cartonașul roșu primit cu Southampton. Isaac Success a revenit la antrenamente miercuri și va face parte din lot.

Chelsea a trecut cu 2-1 de West Ham la primul meci oficial sub comanda lui Antonio Conte. Italianul se bazează pe același lot ca în prima etapă. Obi Mikel este la Jocurile Olimpice cu naționala Nigeriei, Zouma și van Ginkel au accidentări mai vechi, iar Cuadrado are șanse mici să joace, fiind aproape de un transfer la Juventus.

Recomandăm 1.80 pentru SUB 2,5 goluri în meci.

West Brom vs. Everton sâmbătă 20 august ora 17.00 

West Brom are trei puncte după victoria cu Crystal Palace, 1-0, iar Tony Pullis va folosi aceeași formație și în meciul cu Everton. Evans și Berahino vor fi titulari, deși amândoi sunt aproape de a părăsi clubul.

Everton a remizat cu Tottenham în prima etapă, 1-1. Echipa lui Ronald Koeman e activă pe piața transferurilor; fiind în discuții avansate pentru Joe Hart și Lamine Kone, după ce a obținut deja semnătura lui Bolasie-jucător care va debuta mâine. Un alt posibil debut pentru Everton e al lui Ashley Williams, apt de joc dar în urmă cu pregătirea fizică. O decizie în privința lui va fi luată în ziua meciului, situație în care se află și golgheterul Lukaku, revenit după o accidentare la călcâi.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru PSF X.

Leicester vs. Arsenal sâmbătă 20 august ora 19.30 

Campioana și vicecampioană din sezonul trecut au început prost noua stagiune. Leicester a pierdut cu 2-1 atât în supercupă, cu Manchester United, cât și în prima rundă, pe terenul nou promovatei Hull. Vulpile i-au prelungit contractul lui Mahrez iar algerianul a confirmat că nu va părăsi clubul în această vară, deși e dorit de Arsenal. Ranieri are toți jucătorii valizi, Huth fiind anunțat titular după ce a fost suspendat etapa trecută.

Arsenal a fost învinsă cu 4-3 de Liverpool, meci după care Arsene Wenger a declarat că echipa să are nevoie de întăriri și e pregătită să facă noi transferuri. Ramsey și Iwobi s-au accidentat și nu pot juca, dar Wenger speră să îi poată folosi pe Koscielny, Ozil și Giroud, care au revenit la antrenamente.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru PSF X.

Sunderland vs. Middlesbrough duminică 21 august ora 15.30 

Debutul pe teren propriu al lui David Moyes la Sunderland va fi împotriva lui Middlesbrough. E primul derby Tees-Wear după aproape 4 ani, și prima întâlnire între rivalele din nord în Premier League după 8 ani. Sunderland a pierdut în etapa de deschidere cu 2-1 la Manchester City. Moyes e nevoit să schimbe fundașii centrali: Djilobodji și Paddy Mcnair îi vor înlocui pe Lamine Kone-accidentat-și pe Younes Kaboul-vândut la Watford. Cattermole, Kirchhoff, Billy Jones și Sebastian Larsson sunt indisponibili. Fabio Borini este anunțat titular deși are o accidentare ușoară. Steven Pienaar, cel mai recent transfer al lui Sunderland, e apt de joc și poate face parte din lot.

Middlesbrough a revenit în Premier League cu un egal, 1-1, acasă cu Stoke. Marten de Roon a ieșit accidentat de pe teren și va lipsi trei săptămâni. Espinosa și căpitanul Leadbitter sunt și ei indisponibili, dar revine Daniel Ayala în centrul defensivei.

Recomandăm X la finalul partidei la cote minime de 3.20.

West Ham vs. Bournemouth  duminică 21 august ora 18.00 

Meciul dintre West Ham și Bournemouth va rămâne în istorie, fiind prima partidă de Premier League jucată pe Stadionul Olimpic din Londra. West Ham a început sezonul cu o înfrângere la Chelsea, 2-1, și un egal în Europa League, 1-1, cu Astra Giurgiu. Dimitri Payet va forța să joace încă din primul minut, în timp ce Nordtveit și Kouyate sunt incerți. Lanzini, Cresswell și Feghouli sunt absenții mai vechi, lor li se alătură Diafra Sakho (accidentat la spate și menajat pentru returul cu Astra) și Andre Ayew, care a suferit o accidentare gravă și va reveni abia la iarnă.

Bournemouth a pierdut în prima etapă cu 3-1 în față lui Man United, dar antrenorul Eddie Howe s-a declarat mulțumit de jocul echipei și nu va schimba primul 11. Mings, Stanislas și Cargill sunt accidentați.

Recomandăm goluri de amblele părți la cote minime de 1.70

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.