Biletul zilei 2 noiembrie 2016. Cotă finală 2.14

0

Am început luna noiembrie cu dreptul, biletul zilei propus marți fiind câștigător, aducând un profit de 5.88 unități! Pentru ziua de astăzi, echipa PdP a pregătit un combo cu o cotă finală de 2.14, format din trei evenimente din fotbal.

Sevilla și Dinamo Zagreb se află față în față din nou după două săptămâni. Atunci, în Croația, ibericii s-au impus cu 1-0, grație unul gol marcat de absentul de astăzi, Samir Nasri. Trei puncte astăzi pentru Sevilla ar fi sinonime în proporție destul de mare cu calificarea în optimile competiției.

În aceeași situație se află Porto și Club Brugge, cele două echipe întâlnindu-se astăzi în Portugalia, după ce în manșa tur lusitanii au câștigat cu 2-1. Cum belgienii sunt ca și eliminați din competiție, Porto are nevoie de cele trei puncte pentru a avea o șansă importantă la calificarea în primăvara Ligii Campionilor.

De la aducerea în această vară pe banca tehnică a fostului jucător al Barcelonei, Onesimo, în vârstă de 48 de ani, Toledo are un parcurs excelent și s-a instalat pe primul loc al seriei. Experimentatul atacant Javi Gomez este susținut pe flancuri de doi jucători extrem de rapizi, ghanezul Owusu și Lolo Pla, adus de la Benfica. Adversarul din această seară a acumulat 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, fapt care i-a aruncat pe penultimul loc.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal Segunda B, Grupa 2 Toledo vs. Gernika 1 1.36 1-1 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor FC Porto vs. Club Brugge 1 1.29 1-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Sevilla vs. Dinamo Zagreb 1 1.22 4-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.14MIZĂ (unități): 5/10Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano

sursă foto: goal.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.