Handbal: Ponturile și analizele zilei (2 noiembrie)

0

Luna noiembrie începe în forță și în handbal. Campionatele din Europa au luat pauză pentru a face loc echipelor naționale, ce dispută în această perioadă meciuri de calificare la Campionatele Europene din 2018 și 2020. Echipa PdP vă oferă trei sugestii de pronosticuri pentru ziua de miercuri, cote atractive!

Belarus vs. România – ora 18:00

La debutul lui Xavi Pascual (antrenorul Barcelonei) pe banca tehnică, România are o șansă bună în deplasarea de la Minsk. Tricolorii vor întâlni o echipă cu foarte mulți jucători tineri valoroși, majoritatea din generația 1996, ce au început să scoată capul în Europa, în special la SKA Minsk. Aceștia nu au și o experiență suficientă în astfel de meciuri internaționale, un lucru ce poate fi decisiv astăzi.

Cu excepția lui Șimicu, Grigoraș și Racoțea, ultimii doi accidentați, România are cel mai bun lot la dispoziție. Popescu, Csepreghi, Ramba, Sadoveac sau Ghionea evoluează la nivel înalt în străinătate și pot înclina balanța astăzi.

Recomandăm minim 1.70 pentru România +2.5 și încredere 6/10.

Germania vs. Portugalia – ora 20:00

Portugalia a progresat foarte mult, dar în fața campioanei Europei nu va avea șanse prea multe. Diferența dintre cele două echipe este evidentă, iar oaspeții vor încerca să compenseze acest lucru printr-un joc în mare viteză. Handbalul din Portugalia s-a evidențiat la acest capitol în ultima perioadă, cel mai bun exemplu fiind Braga în Liga Campionilor, astfel că lusitanii ar putea transforma acest meci într-unul spectacol. Germania se poate adapta ușor la acest tipar de meci, am avut exemple suficiente la Olimpiadă.

În aceste condiții, recomandăm cote minime de 1.85 pentru un meci cu minim 57 de goluri marcate și încredere 5/10.

Islanda vs. Cehia – ora 21:30

E o grupă dificilă aceasta a patra, din care mai fac parte Macedonia și Ucraina. Practic, oricine poate învinge pe oricine într-o zi bună, iar de aceea punctele de pe teren propriu sunt obligatorii. E clar că nordicii au o trupă net superioară decât a Cehiei, care în deplasare nu prea excelează.

Este poate momentul revanșei pentru Islanda, care a pierdut categoric în fața cehilor la Mondialul din 2015, 25-36. De atunci însă lucrurile s-au schimbat puțin, starul oaspeților de azi Filip Jicha este într-o vizibilă scădere de formă, fiind folosit doar în defensivă la echipa de club.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru victoria Islandei la cel puțin două goluri și încredere 6/10.

sursă foto: timeoutmag.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.