Biletul Zilei de luni 21 Noiembrie 2016. Cota finala 1.84 high stakes

0

Pentru pasionații de Biletul Zilei varianta propusă astăzi va fi una destul de atractivă prin prisma numărului mic de selecții combinate și a confidence-rate-ului acordat. Este drept că varianta propusă ieri a fost la un pas foarte mic de a fi câștigătoare, însă haideți să fim realiști: după război mulți viteji se arată! Meciul care a pierdut biletul a fost o surpriză, se întâmplă, sunt curios câți pariori și-au ars biletele din cauza Barcelonei sau a Stelei sâmbătă…să fim serioși.

Dinamo și CFR vor oferi un meci destul de interesant astăzi. CFR are doar două înfrângeri la activ în cele 15 partide disputate până acum, iar Dinamo, în ciuda victoriei din Cupa Ligii de la Giurgiu, nu dovedește constanță în joc. Lipsa lui Lazăr se poate dovedi decisivă în această partidă. Mizăm pe faptul că CFR nu va fi umilită pe Ștefan cel Mare.

Terek Groznîi este pe cai mari în Rusia și este pe locul doi în clasamentul ultimelor 5 etape, după liderul Spartak. Echipa lui Gicu Grozav traversează o perioadă fantastică, înregistrând 4 victorii în ultimele 5 etape, ajungând până pe locul 4, după cei 3 granzi: Spartak, CSKA și Zenit. Adversarul de astăzi este o echipă modestă, ocupanta penultimului loc cu doar 4 goluri marcate în în 7 deplasări și un singur punct obținut.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Dinamo vs. CFR Cluj CFR +1.5 HA 1.25 0-2 Da
 Rusia Fotbal Premier League Terek vs. Tom Tomsk 1 1.47 0-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 1.84MIZĂ (unități):9/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.