Liga Campionilor: Ponturile și analizele TUTUROR meciurilor etapei (22-23 noiembrie)

0

Finalul lunii noiembrie ne propune din nou meciuri din Champions League, iar echipa noastră v-a pregătit analizele ample ale meciurilor etapei cu numărul 5.

 Meciurile de miercuri 23 noiembrie 

Grupa A

Arsenal – PSG 

Arsenal se găsește în acest moment pe prima poziție a clasamentului grupei A din UEFA Champions League, cu 10 puncte acumulate, în 4 partide. Gazdele se află într-o formă destul de bună, cu 5 puncte obținute în ultimele 3 partide de Premier League. Recent, Arsenal a remizat in extremis pe terenul celor de la Manchester United, scor 1-1, după golul înscris de O. Giroud. Germanul M. Ozil este golgheterul echipei în Champions League, acesta având 4 reușite, până în acest moment. Antrenorul gazdelor nu se poate baza în această dispută pe accidentații Danny Welbeck, Per Mertesacker, Lucas Perez, Chuba Akpom și Hector Bellerin.

De partea cealaltă, PSG ocupă poziția a 2-a a clasamentului acestei grupe de Champions League, echipa reușind să adune 10 puncte, după 4 etape. Oaspeții traversează o perioadă extrem de bună, cu 4 victorii consecutive, în toate competițiile. Recent, campioana Frantei s-a impus în Ligue 1, 2-0 pe teren propriu, în fața celor de la Nantes. Uruguayanul E. Cavani este cel mai bun marcator al echipei în UEFA Champions League, cu cele 4 goluri înscrise în 4 partide. Adrien Rabiot nu va efectua această deplasare, din pricina unei accidentări.

 Egalul pare o variantă destul de convenabilă, niciuna din echipe nu are de ce să forțeze prea mult, iar valoric duelul este foarte echilibrat. Recomandăm PSF X la valori minime de 1.85 cu mize 7/10, posibil 1-1 final. 

Ludogorets – FC Basel 

Ludogorets are un parcurs slab până acum și este pe ultimul loc în grupă cu 1 punct după 4 etape. Bulgarii au pierdut acasă atât cu Arsenal cât și cu PSG, iar tunarii i-au învins și la Londra. Un singur rezultat pozitiv au, egalul din deplasarea de la Basel, scor 1-1. Din păcate pentru ei au cea mai slabă apărare din grupă și asta pentru că au primit 13 goluri. Românul Claudiu Keseru e așteptat să înceapă titular partida din Bulgaria.

Nici elvețienii de la Basel nu au reușit mare lucru în această grupă și sunt pe penultimul loc, tot cu 1 punct. Au însă un golaveraj mai bun decât bulgarii și de aceea sunt deasupra lor în clasament. Singurul punct l-au obținut bineînțeles din egalul 1-1 de pe teren propriu cu Ludogorets. Ei au pierdut cu PSG tur-retur și în deplasarea de la Arsenal cu care vor juca în ultima rundă. Defensiva lor este una destul de slabă, a 3-a din grupă, cu 8 goluri primite. Atacul este foarte slab și el, pentru că Basel nu a înscris decât de 2 ori, o dată cu PSG și o dată cu Ludogorets.

Valoarea cotei este mai mare în cazul unui rezultat de egalitate la pauză sau la finalul partidei decât în cazul golurilor de ambele părți. Este adevărat că Ludogorets are potențial ofensiv prin jucătorii brazilieni care sunt în mare formă, dar disputa este una echilibrată, iar un rezultat de egalitate avantajează elvețienii în lupta pentru primăvara europeană. PSF X la minim 1.80 este recomandarea noastră cu mize 5/10.

Grupa B 

Napoli – Dinamo Kiev 

Napoli a reușit să se impună în ultima etapă de campionat, 2-1 în deplasarea de la Udinese, fiind prima victorie după trei jocuri în care a șomat, însă, a primit gol de fiecare dată în tot acest interval. Cu toate astea, în grupa B din UCL stă bine, aflându-se pe locul 2, cu 7 puncte, având +2 la golaveraj. Totuși, vicecampioana Italiei rămâne o echipă inconstantă, drept dovadă că în fiecare dintre cele patru partide scurse în faza grupelor, de fiecare dată s-a marcat de ambele părți, în trei dintre dispute s-au înscris cel puțin trei goluri. De altfel, ofensiva celor de la Napoli și-a adus mereu aportul în jocurile de pe teren propriu, indiferent că echipa a pierdut sau a câștigat.

De partea cealaltă, Dinamo Kiev este scoasă din cursa pentru unul dintre primele două locuri, fiind lanterna roșie a grupei B, cu un singur punct și -4 la golaveraj. Totuși, moralul ucrainienilor este unul ridicat, deoarece vine după două victorii, reușind să câștige în campionat cu același scor, 2-1, în fața unor echipe precum Dnipro și Stal Kamianske. Singurul punct reușit de campioana en-titre a Ucrainei in UCL a venit în urma unei deplasări, 1-1 cu Besiktas. De atunci au trecut doua jocuri, ambele pierdute fără ca măcar să reușească să înscrie un gol, în compania aceluiași adversar, Benfica Lisabona.

La această întâlnire avem o brigadă de arbitri din România, cu Ovidiu Hațegan la centru, ajutat de Octavian Sovre și Sebastian Gheorghe.

Vedem valoare în cota 3.20 pentru victoria lui Napoli și goluri de ambele părți pe care o recomandăm la cote minime de 3.20 cu mize 2/10. 

Besiktas – Benfica 

Pentru Besiktas ar putea să fie o întâlnire de totul sau nimic, deoarece ocupă locul 3 în grupa B din UCL, cu 6 puncte. În mod paradoxal, campioana Turciei este singura echipă neînvinsă dintre cele patru competitoare, însă, exceptând disputa cu Napoli din Italia, celelalte meciuri au fost echilibrate, marcându-se cel mult două goluri. Cu moralul ridicat după victoria din ultima etapă de campionat, Besiktas este în căutarea primului succes de pe teren propriu, unde a adunat două puncte după primele două jocuri, ambele terminate cu același scor, 1-1.

Benfica ia cu asalt “Vodafone Arena” din postura de lider al grupei B, cu 7 puncte și +1 la golaveraj. “Vulturii” sunt cu moralul ridicat, după ce au trecut cu 6-0 de Maritimo în Cupa Portugaliei, bifând al nouălea meci consecutiv fără înfrângere. Printre aceste meciuri de invincibilitate se numără și cele două victorii din Champions League, cu Dinamo Kiev (2-0 în tur și 1-0 în retur). De altfel, ofensiva echipei lusitane și-a adus aportul pe tabela de marcaj în fiecare dintre cele patru partide disputate, indiferent dacă a pierdut, cum a fost cazul în deplasarea de la Napoli sau a terminat la egalitate, cum s-a întâmplat în meciul tur cu Besiktas.

Va fi un meci foarte interesant…de urmărit. Pentru noi este NO BET! 

Grupa C

Borussia Monchengladbach – Manchester City 

Borussia Monchengladbach a pierdut în ultima etapă de campionat, 1-2 cu FC Koln, într-un meci disputat tot pe teren propriu, așa cum urmează să joace împotriva celor de la Manchester City, ajungând la patru jocuri consecutive fără victorie. Nici în grupa C din UCL nu stă foarte bine, ocupă locul al treilea, cu 4 puncte și -3 la golaveraj, marcând cel puțin un gol în trei dintre cele patru jocuri scurse până acum. Faptul că meciul se joacă pe “Borussia Park”, ar putea să fie de bun augur, deoarece Gladbach în postura de echipă gazdă a marcat în 8 din ultimele 10 meciuri.

Manchester City vine după o nouă victorie, 2-1 cu Crystal Palace, în ultima etapă din campionat, bifând al patrulea meci consecutiv fără eșec, interval în care a marcat de fiecare dată. Printre aceste jocuri se numără și succesul din ultima etapă a grupei C, din UCL, 3-1 cu FC Barcelona, drept pentru care, Joseph Guardiola și elevii săi au urcat pe locul secund în grupă, cu 7 puncte. Astfel, din cele patru jocuri disputate, de fiecare dată s-au marcat cel puțin patru goluri, indiferent că Manchester a pierdut sau a câștigat. City are și un ascendent pozitiv asupra celor de la Gladbach, marcand cel puțin două goluri în ultimele trei meciuri directe, pe care le-a și câștigat.

Pe hârtie diferența este destul de mare în favoarea „cetățenilor” și recomandăm victoria oaspeților și goluri înscrise în ambele porți la cotă de 3.10 cu mize 3/10.

Celtic – FC Barcelona 

Celtic se găsește în acest moment pe ultima poziție a clasamentului grupei C din UEFA Champions League, cu 2 puncte acumulate, în 4 partide. Gazdele se află într-o formă foarte bună, cu maximum de puncte obținute în ultimele 4 partide de campionat. Etapa precedentă, Celtic a reușit să o învingă pe Kilmarnock în deplasare, cu scorul de 1-0. Francezul M. Dembele este golgheterul echipei în Champions League, acesta având 3 reușite, până în acest moment. Antrenorul gazdelor nu se poate baza în această dispută pe Kieran Tierney, care are unele probleme medicale.

De partea cealaltă, Barcelona ocupă prima poziție a clasamentului acestei grupe de Champions League, echipa reușind să adune 9 puncte, după 4 etape. Oaspeții au reușit să depășească rapid înfrângerea cu Manchester City din campionat, prin victoria în fața Sevillei, scor 2-1. Etapa trecută însă, catalanii au remizat surprinzător pe teren propriu, scor 0-0, în fața celor de la Malaga. Argentinianul Lionel Messi este cel mai bun marcator al echipei în UEFA Champions League, cu cele 7 goluri înscrise în 4 partide. Andres Iniesta, Jeremy Mathieu și Samuel Umtiti nu vor efectua această deplasare, din pricina unor accidentări.

Barcelona a avut mereu capacitatea să facă uitate eșecurile din acest sezon din campionat cu victorii categorice imediate în Champions League. După înfrângerea 1-2 cu Alaves în 10 septembrie, a măturat pe jos cu Celtic, 7-0, 3 zile mai târziu. După înfrângerea 3-4 de la Vigo în Octombrie, a distrus Man City cu 4-0 în Champions League. Suntem în noiembrie și Barcelona a remizat pe Camp Nou cu Malaga. Să asistăm la același scenariu lună de lună?

Recomandăm 1.80 pentru victoria Barcelonei la minim 2 goluri diferență cu mize 8/10.

Grupa D 

FK Rostov – Bayern 

FK Rostov se găsește în acest moment pe poziția a 3-a a clasamentului grupei D din UEFA Champions League, cu 1 punct acumulat, în 4 partide. Gazdele se află într-o continuă creștere de formă, cu 4 puncte obținute în ultimele 2 partide de campionat. Etapa precedentă, Rostov a remizat pe terenul celor de la Rubin Kazan, cu scorul de 0-0. Rusul D. Poloz este golgheterul echipei în Champions League, acesta având 2 reușite, până în acest moment. Antrenorul gazdelor nu are niciun absent pentru această partidă.

De partea cealaltă, Bayern ocupă poziția a 2-a a clasamentului acestei grupe de Champions League, echipa reușind să adune 9 puncte, după 4 etape. Oaspeții sunt într-un impas în Bundesliga, cu un singur punct acumulat în ultimele 2 etape, după remiza cu Hoffenheim. Acum câteva zile, Bayern a suferit o înfrângere pe terenul celor de la Dortmund, scor 1-0. Polonezul Robert Lewandowski este cel mai bun marcator al echipei în UEFA Champions League, cu cele 4 goluri înscrise în 4 partide. Javi Martinez, Kingsley Coman și Manuel Neuer nu vor efectua această deplasare, din pricina unor accidentări.

Mergem pe victoria bavarezilor și sub 3,5 goluri marcate în meci la cote de 2.05 cu mize 7/10. Posibil 0-2 final. 

Atletico Madrid – PSV 

Atletico Madrid se găsește în acest moment pe prima poziție a clasamentului grupei D din UEFA Champions League, cu 12 puncte acumulate, în 4 partide. Gazdele se află într-o continuă scădere de formă, cu 2 înfrângeri consecutive în Primera Division, fără gol marcat. Etapa precedentă, Atletico a suferit o înfrângere drastică în derby-ul cu Real Madrid, scor 0-3. Francezul A. Griezmann și belgianul Y. Carrasco sunt golgheterii echipei în Champions League, aceștia având câte 2 reușite, până în acest moment. Antrenorul gazdelor nu se poate baza în această dispută pe accidentații Alessio Cerci și Augusto Fernandez.

PSV ocupă poziția a 4-a a clasamentului acestei grupe de Champions League, echipa reușind să adune 1 punct, după 4 etape. Oaspeții traversează o perioadă mai dificilă, cu o singură victorie înregistrată în ultimele 3 etape. Recent, PSV a remizat pe terenul celor de la Willem II, scor 0-0. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 5 ori până în acest moment, în partide oficiale, PSV nereușind vreodată să se impună.  Jorrit Hendrix, Jurgen Locadia și Siem de Jonh nu vor efectua această deplasare, din pricina unor accidentări.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 3 goluri înscrise în meci la cote de 2.20 cu mize 4/10. 

 Meciurile de marți 22 noiembrie 

Grupa E 

ŢSKA Moscova – Leverkusen 

ŢSKA a dat semne de revenire, câștigând la finalul săptămânii trecut primul ei meci oficial din ultima lună, 1-0 cu Arsenal Tula. În grupa E din UEFA Champions League, situația este ușor diferită, deoarece campioana en-titre a Rusiei încă nu a reușit să bifeze vreun succes, ocupând ultima poziție, cu 2 puncte, iar acum este obligată să câștige dacă vrea să se mențină în cursa pentru primele două locuri. Fără victorie de opt meciuri în cupele europe, dacă aceasta nu reușește să facă acest lucru, iar Tottenham câștigă cu Monaco, ŢSKA ratează matematic și șansa de a ocupa locul al treilea, ce ar putea să o ducă în primăvara Europa League.

Leverkusen vine în Rusia puțin îngrijorată după ultima aventură din Bundesliga, când a pierdut cu 2-3 duelul cu RB Liepzig, după ce a condus cu 2-1 și a ratat și un penalty. Totuși, în cupele europene a fost o echipă mult mai pragmatică, rămânând neînvinsă până acum, drept pentru care ocupă locul al doilea în grupa E, cu 6 puncte. Este de știut că “Aspirinelor” le place să joace pe contre, însă, în UCL lucrurile au stat altfel, marcând cel mult două goluri în 5 din ultimele 6 jocuri, dar e foarte bine că a rămas cel putin neinvinsa în toată această perioadă. Important de știut este că Leverkusen se poate califica matematic dacă se impune în Rusia, iar Tottenham pierde sau remizează cu AS Monaco.

Mizăm pe goluri de ambele părți al cote de minim 1.80 cu mize 6/10. Posibil 1-1 final.

AS Monaco – Tottenham 

Monaco este lider neînvins în această grupă. Merge excelent și în campionat, unde o găsim pe locul secund, la patru puncte de liderul Nice. Forma de moment este excelentă, cu o serie de șase meciuri fără înfrângere. Francezii vin după trei victorii consecutive și moralul este excelent. Atacul este punctul forte, cel mai bun din grupă dar și din Ligue 1. Joao Moutinho, Almamy Toure și Nabil Dirar sunt accidentați si vor lipsi marti seara. Falcao e „on fire”.

Tottenham a dezamăgit în grupa de Liga Campionilor, unde ocupă abia locul trei. A mai coborât și în Premier League, unde o găsim pe locul cinci. Forma de moment este foarte slabă. A câștigat o singură dată în ultimele opt jocuri disputate. Bilanțul este foarte prost și în Liga Campionilor, acolo unde are un singur succes în precedentele șapte partide. Are cel mai slab atac din grupă, cu doar două goluri marcate. Toby Alderweireld, Ben Davies și Erik Lamela vor lipsi din cauza problemelor medicale.

De patru ori s-au mai întâlnit cele două echipe și bilanțul este echilibrat. Monaco a câștigat de două ori, în timp ce englezii au un singur succes. În tur s-au impus francezii (2-1).

E meci greu și înclinăm spre un rezultat de egalitate la pauză sau la finalul partidei la cote de 1.80 cu mize 5/10.

Grupa F 

Borussia Dortmund – Legia 

Deja calificată în primăvara celei mai prestigioase competiții intercluburi, după victoria obținută în etapa trecută a grupei F, Borussia Dortmund s-a descătușat și în campionat, unde a reușit să o învingă cu 1-0 pe Bayern, într-un mare derby disputat la finalul săptămânii trecute, grație golului marcat de Aubameyang. Singurul obiectiv al ‘galben-negrilor’ a rămas acela de a câștiga grupa F, în fața celor de la Real Madrid. Aflată pe primul loc, cu 10 puncte, Borussia este neînvinsă, reușind să se ducă la două puncte de Real, după ce spaniolii au făcut un pas greșit în etapa trecută, când au remizat în Polonia, 3-3 cu Legia.

Legia Varșovia vine după o perioadă bună în toate competițiile, reușind să ajungă la cinci meciuri consecutive fără eșec, ceea ce este o performanță după începutul dezamăgitor de sezon. Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile a învins liderul de atunci din Ekstraklasa (Jagiellonia) cu 4-1, chiar pe terenul acesteia. Considerată outsider în grupa F, Legia a făcut figurație până în etapa trecută, când a reușit să fie egala Realului, într-un meci antologic, încheiat 3-3. De altfel, datorită acelui egal, campioana en-titre a Poloniei are șanse matematice să prindă locul al treilea, aflându-se la două puncte în spatele lui Sporting, însă, trebuie să lucreze în defensivă, deoarece a încasat deja 16 goluri și a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în UEFA Champions League.

Mizăm pe apetitul ofensiv arătat de Aubameyang și recomandăm cota 2.20 pentru o „doppietta” reușită de gabonez cu mize 3/10. Referitor la rezultatul final al partidei se poate încerca 1.80 pentru victoria nemților și minim 4 goluri marcate în meci cu mize 8/10.

Sporting Lisabona – Real Madrid 

Sporting se găsește în acest moment pe poziția a 3-a a clasamentului grupei F din UEFA Champions League, cu cele 3 puncte acumulate, în 4 partide. Gazdele au parte de evoluții destul de bune în ultima perioadă. Etapa trecută, aceștia au triumfat pe teren propriu, scor 3-0, în fața celor de la Arouca. De asemenea, Sporting a câștigat acum câteva zile în Cupa Portugaliei, scor 5-1, în fața celor de la SC Praiense. Portughezul B. Cesar este golgheterul echipei în Champions League, acesta având 2 reușite, până în acest moment. B. Paulista nu va evolua pentru gazde, după operația pe care a suferit-o.

De partea cealaltă, Real Madrid ocupă poziția a 2-a a clasamentului acestei grupe de Champions League, echipa reușind să adune 8 puncte, după 4 etape. Oaspeții se află într-o formă extrem de bună, cu 5 victorii consecutive în Primera Division. Etapa precedentă, madrilenii au reușit o victorie fără drept de apel pe terenul rivalei Atletico Madrid, scor 0-3, după un hatt-trick al portughezului Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, Alvaro Morata și Gareth Bale sunt cei mai buni marcatori ai echipei în UEFA Champions League, cu cele 2 goluri înscrise în 4 partide. Casemiro, Toni Kroos, Alvaro Morata și Pepe nu vor efectua această deplasare, din pricina unor accidentări.

Dăm credit ambelor echipe că vor marca și se vor însrie minim 3 goluri pe toată durata partidei la cote de minim 1.85 și mize 7/10.

Grupa G 

FC Copenhaga – FC Porto 

FC Copenhaga abordează această a cincea etapă din grupa G cu moralul ridicat, deoarece vine după o serie de șase meciuri consecutive în care nu a pierdut, printre aceste partide numărându-se și remiza din etapa anterioară, 0-0 cu Leicester City. Astfel, campioana din Danemarca este pe lcul al treilea în grupa G, cu 5 puncte, la doar două puncte de FC Porto. FC Copenhaga joacă destul de organizat în defensivă, încasând două goluri pana acum doar. Mai mult decât atât, danezii au pierdut o singură dată în precedentele 10 confruntări din această pretigioasa competiție.

FC Porto are prima șansă în acest meci cu FC Copenhaga, dar trebuie să fie foarte atentă, deoarece la finalul săptămânii trecute a pierdut în fața unei echipe de liga secundă, în Cupa Portugaliei. Totuși, în grupa G din UEFA Champions League este pe locul al doilea, cu 7 puncte, iar o eventuală victorie în meciul de marți seară îi asigură calificarea în primăvara UCL. De alfel, lusitanii sunt deja calificați și matematic în primăvara Europa League, însă, este o diferenta uriașă între cele două competiții, atât financiară, cât și de valoare.

Mergem pe dubla 1X la cote de minim 1.60 cu mize 5/10.

Leicester – Club Brugge 

Leicester se găsește în acest moment pe prima poziție a clasamentului grupei G din UEFA Champions League, cu cele 10 puncte acumulate, în 4 partide. Gazdele traversează o perioadă dificilă, venind după 2 înfrângeri consecutive în Premier League. Etapa precedentă, aceștia au fost înfrânți pe terenul celor de la Watford, cu scorul de 2-1. Algerianul R. Mahrez este golgheterul echipei în Champions League, acesta având 3 reușite, până în acest moment. Englezii nu se pot baza în acest duel pe N. Mendy, K. Schmeichel, B. Chilwell și Y. Benalouane, care au unele probleme medicale. 

De partea cealaltă, Club Brugge ocupă poziția a 4-a a clasamentului acestei grupe de Champions League, echipa reușind să adune 0 puncte, după 4 etape. Oaspeții se află într-o formă destul de bună în campionat, cu 5 puncte acumulate în ultimele 3 etape. Recent, Club Brugge a triumfat pe terenul celor de la St. Truiden, scor 1-0. În UEFA Champions League, Brugge a pierdut etapa trecută pe terenul celor de la FC Porto, cu scorul de 1-0. L. Refaelov și B. Engels nu vor efectua această deplasare, din pricina unor accidentări.

Mergem pe victoria vulpilor și sub 3,5 goluri marcate în meci la cota 2.40 cu mize 4/10. Posibil scor corect 2-0.

Grupa H 

Dinamo Zagreb – Lyon 

Dinamo Zagreb este ultima clasată în grupa H din UEFA Champions League, o poziție oarecum așteptată, având în vedere că era considerată outsider, însă, faptul că are 0 puncte și un golaveraj de 0-12, surprinde puțin. Obligată să câștige dacă vrea să spere la locul al treilea, ce îi asigură calificarea în primăvara Europa League, Dinamo Zagreb trebuie să treacă de bariera aceasta de patru înfrângeri consecutive în grupa H și să învingă Lyon pentru prima data în palmares. Croații sunt la a treia întâlnire în fața francezilor, iar de fiecare dată s-a impus Lyon, golaverajul în acest timp fiind de 1-12.

Lyon este o echipă pragmatică atunci când evoluează în UEFA Champions League, demonstrând acest lucru în 13 din ultimele 16 meciuri, când s-au înscris cel mult două goluri. De altfel, exceptând meciul din tur, când Tolisso&Co. au dat trei goluri, în celelalte meciuri din grupă s-au înscris cel mult două. Moralul francezilor este unul bun, deoarece în ultima etapă din grupa H s-au întors cu un punct de pe “Juventus Stadium”, astfel că acum ocupă locul 3 și în cazul unei remize în Croația, are locul al treilea matematic asigurat, ceea ce înseamnă că o să evolueze în primăvara Europa League.

Lyon este favorita certă a întâlnirii, însă pentru noi este meci de NO BET!

Sevilla – Juventus 

Trupa lui Jorge Sampaoli face un sezon bun, impresionând atât în Liga Campionilor, acolo unde are șanse mari la calificarea în optimile competiției, cât și în campionatul intern, unde ocupă locul al treilea în clasament, fiind la șase puncte de liderul Real Madrid și la două în spatele ocupantei locului secund, Barcelona, în acest sezon fiind o candidată serioasă la clasarea pe podium. În Champions League, andaluzii sunt fără înfrângere, însă cel mai impresionat este faptul că nu au primit niciun gol în cele patru partide de până acum, reușind trei victorii și o remiză, în acestea marcând șase goluri. De asemenea, trebuie menționat faptul că “alb-rosii” ocupă primul loc în grupa H, iar cu un rezultat pozitiv în această seară, ar putea lua o opțiune serioasă la câștigarea grupei.

În această ediție de Liga Campionilor, torinezii au pornit ca favoriți la câștigarea grupei, însă în urma celor patru etape de până acum, lucrurile s-au schimbat, în acest moment ocupând poziția a doua în grupa H, cu opt puncte obținute în urmă a două victorii și două remize, partide în care au marcat șase goluri și au încasat doar unul. În campionatul intern, echipa antrenată de Massimiliano Allegri se află pe primul loc, în acest moment fiind la șapte puncte de AS Roma, ocupanta locului secund. Juventus vine după cinci meciuri fără înfrângere, izbutind patru victorii și o remiză, însă trebuie menționat faptul că în patru dintre acestea a încasat minim un gol. Oaspeții de astăzi au ceva probleme de lot, Barzagli, Dybala, Pjaca, Higuaín și Benatia fiind indisponibili.

Sevilla se poate mulțumi și cu un egal, iar infirmeria lui Juventus e plină. Mergem pe un rezultat de egalitate, ca și în meciul tur, cotat la minim 3.20 cu mize 3/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.