Biletul Zilei 22 Noiembrie 2016. Cota finala 2.57 medium-stakes

0

Biletul Zilei propune pentru astăzi o variantă combo formată din 2 evenimente care se vor disputa în această seară, cu șanse bune de câștig. Variantei propuse ieri i-a lipsit un singur gol pentru a deveni câștigătoare, la fel ca și celei de duminică, iar lanțul X-urilor roșii de pe bilanțul lunii Noiembrie trebuie să ia sfârșit pentru a putea realiza profit.

Zi plină de meciuri din Champions League în această seară, dar noi selectăm unul singur care ne-a atras atenția și acesta este cel dintre campioana Angliei Leicester și formația belgiană Club Brugge. Obiectivul declarat al vulpilor în acest sezon este un parcurs cât mai bun „la masa bogaților” și până acum au reușit să îl îndeplinească. Brugge nu este o echipă rea, dar pare depășită valoric la acest nivel.

Cea de-a doaua selecție este un meci din cea de-a treia competiție engleză, League One, acolo unde Sheffield United dă semne că vrea să revină cât mai sus în fotbalul englez. Gazde în această seară și cu un parcurs recent foarte bun, elevii antrenați de Chris Wilder primesc vizita unei formații care începuse bine actuala stagiune, Bury, dar au un parcurs recent catastrofal, încasând goluri cu nemiluita în ultimele deplasări (3-2-5-5). Unde mai punem faptul că Nathan Cameron, Kean Bryan, Ishmael Miller, Chris Brown, Kelvin Etuhu și Craig Jones lipsesc toți pentru partida din această seară de la oaspeți.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Ch. League Leicester vs. Club Brugge 1 1.65 2-1 Da
 Anglia Fotbal League One Sheffield Utd. vs. Bury 1 & peste 1.5 goluri 1.56 1-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.57MIZĂ (unități): 5/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta SuperBet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: worldfootball.net

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.