Handbal: Ponturile și analizele zilei (23 noiembrie)

0

E ziua marelui derby din handbalul românesc, Steaua-Dinamo, un meci ce se dispută pentru prima oară după zece ani de zile cu ambele galerii. E un meci peste care echipa PdP nu a trecut cu vederea, pe care l-a analizat și pentru care are un pronostic pe măsură. Avem, de asemenea, alte trei sugestii de pariuri pentru această zi.

CSM București vs. HC Dobrogea Sud Constanța – ora 16:00

De la eliminarea dezamăgitoare din Cupa EHF, respectiv înfrângerea de la Zamet, CSM București a legat patru victorii și a ajuns pe poziția a cincea a clasamentului Ligii Naționale. Vicecampioana nu-l va avea în continuare pe Humet, accidentat, dar este totuși o formație capabilă să se impună într-un astfel de meci.

Va fi clar o partidă între două formații cu multă experiență și doar forma de moment va face diferența. Plusul CSM-ului ar fi faptul că evoluează pe teren propriu. Cota oferită pentru victoria gazdelor este una de speculat.

Recomandăm cote minime de 2.30 pentru victoria CSM-ului și încredere 4/10.

CSA Steaua București vs. Dinamo București – ora 17:45

Un derby ca acesta nu ține cont de formă sau locuri în clasament. E un meci ce naște multe orgolii, un meci ce se va bucura de prezența a 5000 de spectatori și, foarte important, prima oară cu ambele galerii după zece ani de zile.

Strict despre cele două formații, Steaua pare în criză. Înfrângerea de la Vaslui atârnă greu, într-o partidă pe care au controlat-o până în minutul 55 și pe care o puteau închide de mai multe ori. Totuși, steliștii trăiesc parcă pentru aceste meciuri, pentru că în ultimii ani, de la revenirea pe prima scenă, au făcut meciuri foarte bune deși Dinamo era cotată cu prima șansă.

„Câinii” au o perioadă destul de aglomerată, fiind la cincilea meci în 13 zile, o rată destul de mare pentru o formație din România. Chiar și așa, Dinamo rămâne o formație de top, poate cea mai bună din România, însă se bazează mai mult pe calitatea individuală a jucătorilor decât pe calitatea colectivă.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru Steaua +3.5 goluri și încredere 6/10.

CSM Făgăraș vs. HC Adrian Petrea Reșița – ora 18:00

Sunt două echipe ce se vor regăsi în play-out în partea finală a campionatului. Din acest motiv, vom vedea o partidă foarte disputată, deoarece rezultatele directe din sezonul regulat vor conta în play-out.

Reșița pare să-și fi revenit după perioada agitată. Chiar dacă problemele financiare nu s-au rezolvat, finanțatorul echipei a decis să reducă plafonul salarial, iar jucătorii care nu acceptă sunt liberi să plece. Astfel, în afară de Eremia Pârâianu și Paul Giotoiu, Reșița se află în formulă completă. Mai mult, ultimele meciuri au fost bune spre foarte bune, chiar dacă bănățenii nu s-au impus.

CSM Făgăraș a schimbat antrenorul, iar Liviu Andrieș, fostul tehnician al Energiei Pandurii Târgu Jiu va debuta oficial astăzi. Prea multe însă nu se pot schimba în doar patru zile, astfel că brașovenii se vor baza pe o defensivă arțăgoasă, ca și până acum.

Recomandăm cote minime de 2 pentru victoria oaspeților și încredere 5/10.

Frisch Auf Goppingen vs. Gummersbach – ora 21:15

Cele două echipe au făcut rocada în clasament în acest sezon, spre deosebire de anii precedenți. Goppingen are un sezon dezamăgitor până acum, deși era obișnuită să atace locurile de Cupa EHF, în timp ce Gummersbach s-a transformat dintr-o formație ce se bătea pentru evitarea retrogradării într-una ce pune probleme tuturor.

Situația lui Goppingen s-a complicat foarte mult după ultimele trei înfrângeri, 21-27 la Flensburg, 28-29 cu Magdeburg și 26-27 cu Lemgo. Echipa este trădată de finalurile de meci, deși au destui jucători cu experiență.

Gummersbach are un singur succes afară în acest sezon, chiar în prima deplasare, 34-25 la Bergischer. În rest, echipa nu a prea contat, cu excepția meciului de la Erlangen, și se bazează foarte mult pe victoriile de pe teren propriu.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru victoria lui Goppingen și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.