Biletul Zilei 23 Noiembrie 2016 FREE. Cota finala 2.00 high stakes

0

Varianta propusă pentru astăzi la Biletul Zilei este oferită GRATUIT tuturor cititorilor noștri și asta datorită confidence-rate-ului foarte ridicat. Ieri a fost a 3-a zi consecutivă când varianta propusă a fost pierdută la un singur gol diferență, dar ne asumăm decizi și mergem mai departe. Orice parior este conștient de faptul că și factorii denumiți ghinion sau noroc fac parte din decor, iar remușcările apărute după un eșec cu privire la alegerea făcută nu își au rostul și cu siguranță nu au un scop constructiv. Privim înainte și ne concentrăm la ceea ce avem de făcut.

CSM București întâlnește astăzi în sala Rapid din capitală pe liderul HC Dobrogea Sud în Liga Națională de handbal masculin. Va fi o încleștare pe cinste în care oaspeții sunt dați favoriți, însă nu îi vedem să se impună la o diferență mai mare de 3 goluri. Sincer, nu îi vedem să se impună deloc, dar asta este altă poveste dezbătută în articolul cu ponturi din handbal publicat azi în secțiunea TIPS & FACTS.

Borussia Monchengladbach are șanse la calificare, iar o victorie astăzi în fața lui Manchester City o ține în luptă. Totuși, Guardiola este antrenorul care știe să pregătească astfel de dueluri și poate specula foarte ușor cu jucătorii pe care îi are la dispoziție un 3-4-1-2 destul de sensibil din punct de vedere defensiv propus de antrenorul Andre Schubert.

În fine, ultima partidă propusă este cea dintre Celtic și Barcelona unde ne așteptăm la un nou recital din partea trio-ului letal din atacul catalan. Messi, Suarez și Neymar sunt apți de joc, iar defensiva nu a fost niciodată punctul forte al lui Brendan Rodgers.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal Liga Națională CSM București vs. HC Dobrogea Sud CSM +3.5 1.30 28-24 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Ch. League Gladbach vs. Man. City X2 1.22 1-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Ch League Celtic vs. Barcelona 2 1.26 0-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.00MIZĂ: 9/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: globalsports.ro

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.