Biletul Zilei 25 Noiembrie 2016. Cota finala 2.44 medium-stakes

0

Ultimele două variante postate propuse la Biletul Zilei au fost câștigătoare și căutăm astăzi să legăm un șir de 3 sucesse consecutive. Începe weekendul, iar tentașiile pariorilor vor fi foarte mari ca urmare a ofertei destul de generoase pe final de noiembrie.

Rennes a scăpat printre degete cele 3 puncte puse în joc etapa trecută când a remizat 1-1 pe propriul teren cu Angers, ratând și șansa de a urca până pe locul 4. Astăzi primesc vizita lui Toulouse, echipă care a început bine, dar traversează o perioadă destul de proastă, în ultima etapă fiind învinsă chiar pe propriul teren de Metz, oarecum contrar așteptărilor. Rennes practică un sistem 4-4-2 cu Sio și Gourcouff în avanposturi, iar pe propriul teren sunt redutabili în acest sezon (5 victorii și 2 egaluri).

Liderul surpriză din Bundesliga, Leipzig, se deplasează la o altă nou-promovată, Freiburg, care se află în cu totul altă postură după 11 etape, fiind pe la jumătatea clasamentului cu 5 victorii și 6 înfrângeri, pe principiul „ori la bal, ori la spital”. Vom vedea o confruntare interesantă între două sisteme de joc aproximativ asemănătoare: 4-4-1-1 și un clasic 4-4-2 folosit de lider care ar putea genera și minim 2 goluri, mai ales că gazdele încasează destul de mult în ultima vreme.

Craiova, echipă văzută de mulți ca principala contracandidată a Stelei la titlu într-un campionat cu nivel extrem de scăzut al fotbalului practicat (probabil cel mai slab din ultimii 20 de ani), se deplasează la Iași pentru a întâlni o echipă măcinată de probleme interne, dar și de absențe de jucători la această dispută.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 Rennes vs. Toulouse 1X 1.36 1-0 Da
 Germania Fotbal Bundesliga Freiburg vs. Leipzig Winner 2 1.41 1-4 Da
 Romania Fotbal Liga 1 Poli Iși vs. CSU Craiova Winner 2 1.27 2-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.44MIZĂ (unități): 5/10 Nu

   *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Legendă: Winner 2= echipa oaspete câștigă meciul iar în caz de egalitate se acordă cota 1.00

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.