Premier League: Ponturile și analizele etapei (26-27 noiembrie)

0

Un nou episod din Premier League se consumă în acest weekend, în cel mai echilibrat campionat din ultimii ani. Cele șase victorii consecutive au dus-o pe Chelsea pe primul loc în clasament, care întâlnește în această etapă, într-un derby al Londrei, pe Tottenham. Este, de altfel, și meciul etapei cu numărul 13 din Anglia.

Articolul va fi updatat cu predicțiile pentru partidele rămase.

Burnley vs. Manchester City – sâmbătă, ora 14:30

Burnley a suferit o înfrângere rușinoasă la West Brom în ultima etapă, 4-0, dar revine pe Turf Moor, stadion pe care pierde foarte rar puncte. În cele mai recente partide de acasă, Burnley a câștigat cu Crystal Palace și Everton, iar cu Arsenal a pierdut după un gol primit la ultima fază a meciului. Singura înfrângere a lui Liverpool din acest sezon a venit tot aici. City nu a mai pierdut de 5 partide în toate competițiile, iar miercuri a obținut biletele pentru optimile Champions League după 1-1 la Borussia Monchengladbach. În campionat sunt pe locul 3, la un punct în spatele lui Chelsea.

Toți fotbaliștii lui Burnley sunt apți de joc. Ashley Barnes a fost singurul jucător lăudat pentru evoluția din ultima etapă și ar putea fi titular în atac, în locul lui Vokes.
Aguero s-a accidentat ușor în meciul cu Gladbach și este incert, ca și Zabaleta. Lipsesc Delph și Kompany.

Recomandăm linia de handicap asiatic +2 pe Burnley la cote de 1.70 cu mize 8/10, ceea ce înseamnă că dacă City se impune cu fix 2 goluri diferență, miza se rambursează.

Hull vs. West Brom – sâmbătă, ora 17:00

După victoria cu Southampton, Hull a avut un duș rece în deplasarea de la Sunderland, pierdută cu 3-0. Deși a avut un joc bun, s-au văzut problemele la finalizare, „tigrii” având cel mai slab atac din Premier League (10 goluri, la egalitate cu ‘Boro). Luni, West Brom s-a bucurat de cea mai categorică victorie în Premier League, trecând cu 4-0 de Burnley. A doua victorie consecutivă a oaspeților, după cea de la Leicester, ajunși acum în prima jumătate a clasamentului. Un al treilea succes i-ar duce, cel puțin până duminică, pe loc de cupe europene. Hull rămâne la retrogradare, pe locul 18 cu 10 puncte.

Două reveniri la gazde: Robertson și Diomande. Maloney, Mcgregor și Lenihan sunt incerți iar alți 5 fotbaliști vor lipsi cu siguranță: Bruce, Will Keane, Abel Hernandez, Luer și Odubajo.

La West Brom e din nou apt de joc Nacer Chadli, cel mai bun fotbalist al lor din acest sezon. Programul de slăbit al lui Berahino a mers bine și e așteptat să revină la începutul lui decembrie; Myhill rămâne accidentat.

Ambele marchează la cote de 2.00 cu mize 7/10 este recomandarea noastră pentru acest meci

Leicester vs. Middlesbrough – sâmbătă, ora 17:00

Se discută din nou despre evitarea retrogradării când vine vorba de Leicester. Campionii sezonului trecut sunt la numai două puncte deasupra liniei, dar la 16 de primul loc. Și-au asigurat, însă, optimile Champions League-unde vor fi capi de serie-după victoria cu Brugge, iar de acum se pot concentra pe campionat. Două înfrângeri consecutive au „vulpile”, cu West Brom și Watford, ambele 1-2. Middlesbrough e imediat sub Leicester, cu 11 puncte. ‘Boro s-au dovedit a fi o nucă tare până acum, cu egaluri în deplasare la Arsenal și Manchester City, iar în ultima rundă au fost învinși de Chelsea cu doar 1-0. Merită menționat și duelul dintre atacanții Vardy și Negredo, care traversează forme oribile: Vardy are 14 meciuri de la ultimul gol pentru Leicester, Negredo „doar” 10. Ambii sunt anunțați titulari.

Schmeichel este accidentat la gazde, iar Drinkwater va fi suspendat trei etape. Chilwell, Benalouane și Nampalys Mendy sunt incerți. Ayala și Friend sunt accidentații lui Middlesbrough.

Recomandarea nostră este NO BET!

Liverpool vs. Sunderland – sâmbătă, ora 17:00

Liverpool a pierdut doar două puncte acasă în acest sezon, la un 0-0 cu Man United. Sunderland nu a câștigat niciodată pe Anfield în Premier League. „Cormoranii” sunt mari favoriți, chiar dacă oaspeții au două victorii consecutive. După 10 etape fără succes, Sunderland a luat 6 puncte în ultimele meciuri (2-1 cu Bournemouth, 3-0 cu Hull) și a părăsit, în sfârșit, ultimul loc. Liverpool a coborât, în schimb, de pe primul loc după remiza albă de la Southampton. Rămâne, însă, la un punct de lider. Un lucru interesant la Liverpool este că singurele insuccese din ultimele 11 meciuri (cu Southampton și United) au venit după pauze pentru meciuri internaționale, când principalii oameni de creație s-au întors după zboruri lungi.

La gazde nu vor juca Lallana, Ojo și Ings-accidentați și Sakho, ieșit de mult din calculele lui Klopp. Germanul ar putea folosi aceeași echipă de start în două meciuri consecutive pentru a două oară în mai bine de un an, de când a venit în Anglia. Joe Gomez a revenit după o accidentare gravă la genunchi, dar pentru moment va juca la echipă secundă.

David Moyes se confruntă cu probleme noi în defensivă: Djilobodji e suspendat după cartonașul roșu primit cu Hull iar Paddy Mcnair a suferit o ruptură de ligamente și va rata restul sezonului. Denayer a făcut o întindere etapa trecută, dar se pare că va juca. Larsson, Rodwell, Borini și Cattermole rămân absenți, dar vor reveni O’Shea și Pienaar. Poate reveni și Kirchhoff, care a fost integralist luni în meciul echipei de tineret.

Mizăm pe goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cote de 2.15 și mize 5/10

Swansea vs. Crystal Palace – sâmbătă, ora 17:00

Deși pare devreme să vorbim de finalul sezonului, e un meci care poate fi decisiv pentru evitarea retrogradării. Ambele echipe au nevoie uriașă de puncte. Swansea nu a mai câștigat din prima etapă și, cu șase puncte, e pe ultimul loc. Săptămâna trecută a fost cel mai aproape de victorie, fiind egalată de Everton abia în minutul 89, dar jocul galezilor rămâne unul slab. Crystal Palace este echipa cu cele mai puține puncte obținute în 2016 din primele patru ligi engleze. Scaunul lui Alan Pardew se clatină serios, mai ales după ce echipa lui a pierdut cinci meciuri consecutive. Palace e pe locul 16 în acest moment, la un punct de retrogradare.

Britton și Jefferson Montero sunt apți de joc după ce au absentat cu Everton, dar Ki Sung-Yueng va lipsi două săptămâni din cauza unei accidentări mai vechi pe care a ignorat-o.

La Crystal Palace rămân indisponibili Mandanda, Jonathan Benteke, Pape Souare și Remy. Ledley a revenit la antrenamente și ar putea juca.

Recomandarea noastră este NO BET!

Chelsea vs. Tottenham – sâmbătă, ora 19:30

Stamford Bridge e un stadion de coșmar pentru Tottenham. Oaspeții nu au mai câștigat aici din 1990, în 29 meciuri! Cea mai tristă amintire a lor aici vine din mai, când au fost egalați de Chelsea după ce conduceau cu 2-0 la pauză și titlul a mers la Leicester. Chelsea pornește ca favorită și mâine. După șase victorii consecutive în care au marcat de 17 ori fără să primească gol, clubul patronat de Abramovici a devenit lider în Premier League, având un punct avans față de Liverpool și City. Tottenham e la patru puncte în spate, pe locul 5, în continuare neînvinsă. Etapa trecută au reușit in-extremis să întrerupă o serie de patru meciuri fără victorie (toate egaluri) datorită lui Harry Kane, autor al unei duble în minutele 89 și 91 împotriva lui West Ham, scor 3-2. Spurs a pierdut, însă, în Champions League în această săptămână cu 2-1 la Monaco și e eliminată din competiție.

Antonio Conte va folosi același 11 de start ca în ultimele meciuri. Singura noutate e accidentarea lui Terry, care va sta o lună departe de gazon. Mikel e incert iar Zouma și van Ginkel, reveniți după accidentări lungi, joacă momentan la echipa de tineret.

Patru absenți la Tottenham: Alderweireld, Davies și Lamela sunt accidentați, Rose e suspendat.

Mergem pe forma excepțională arătată de lider și recomandăm 1 solist la cote de 1.75 cu mize 8/10

Watford vs. Stoke – duminică, ora 14:00

Watford a trecut foarte bine peste eșecul usturător de pe terenul lui Liverpool, 1-6, și a trecut în runda trecută de campioana Leicester cu 2-1. În ciuda unui start slab de sezon, Watford a ajuns pe un liniștitor loc opt în Premier League, mult peste așteptări.

Seria de șase meciuri fără înfrângere a lui Stoke a luat sfârșit runda trecută, pe teren propriu și destul de surprinzător, 0-1 cu Bournemouth. Situația echipei este similară cu cea a lui Watford, deoarece și startul lui Stoke a fost foarte slab, însă lucrurile s-au schimbat din mers.

Watford are cinci absenți pentru acest meci, Isaac Success, Craig Cathcart, Robert Kenedy Nunes do Nascimento, Brice Dja Djedje și Christian Kabasele, în timp ce Younes Kaboul și Juan Camilo Zuniga sunt incerți. Situația de la Stoke este aproape neschimbată, Stephen Ireland, Ibrahim Affelay, Phillip Bardsley, Jack Butland și Geoff Cameron fiind accidentați pe termen lung, iar Glenn Whelan este la jumătate din potențialul fizic. Joe Allen este suspendat pentru cumul de cartonașe.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.80 cu mize 6/10

Arsenal vs. Bournemouth – duminică, ora 16:15

Arsenal a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie, o premieră în acest sezon. „Tunarii” au egaluri cu Tottenham, Man United și PSG, ultimele două obținute cu mult noroc. Arsenal nu a reușit să rămână în fotoliul de lider, dar rămâne sus, pe locul 4, la 3 puncte de Chelsea. Au reușit și calificarea în optimile Champions League, fără nicio emoție în grupa cu Ludogoret și Basel. Bournemouth a câștigat prima dată în deplasare în ultima rundă, 1-0 la Stoke. Victoria a venit la momentul oportun, după ce luaseră doar un punct în 3 etape, iar acum sunt din nou la 5 puncte de retrogradare.

Lista absenților e neschimbată la Arsenal: Bellerin, Mertesacker, Akpom, Santi Cazorla, Lucas Perez și Welbeck sunt accidentați.

Wilshere, împrumutat de gazde la Bournemouth, nu are drept de joc împotriva clubului de care aparține. Mai lipsesc Brad Smith și Lewis Cook, accidentați. Adam Smith și Ibe revin, dar Boruc și Surman sunt incerți.

Recomandarea noastră este NO BET!

Manchester United vs. West Ham – duminică, ora 18:30

Joc excelent făcut de Manchester United joi, în Europa League, în fața olandezilor de la Feyenoord. „Diavolii” sunt aproape de calificarea în faza următoare, dar mai important a fost modul în care a arătat echipa. Meci foarte bun făcut și etapa trecută cu Arsenal, încheiat 1-1 după ce londonezii au egalat în minutul 89 la singurul șut pe poartă. Mourinho are nevoie de victorie pentru a rămâne aproape de primele locuri și forma recentă îi face echipă să plece cu prima șansa. West Ham nu a reușit să iasă din subsolul clasamentului, fiind tot pe locul 17, cu un punct peste Hull. Trupa lui Bilic are doar un punct din ultimele 3 partide-egal acasă cu Stoke și înfrângeri în deplasare cu Everton și Tottenham.

United va juca din nou fără fundașii centrali Smalling și Bailly. Mourinho a spus la conferința de presă că Mkhitaryan e în calculele sale pentru acest meci, după ce armeanul a fost cel mai bun de pe teren cu Feyenoord. Ibrahimovic va fi titular, după suspendarea cu Arsenal.

Winston Reid a fost eliminat cu Tottenham și nu va fi în lot. Byram, Oxford, Tore și Masuaku sunt accidentați. Obiang s-a antrenat separat în ultimele zile din cauza unor probleme la gleznă dar e anunțat titular la mijlocul terenului, alături de Noble care revine după o etapă de suspendare.

Mizăm pe victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate la minim 1.75 cu mize 7/10

Southampton vs. Everton – duminică, ora 18:30

Ronald Koeman se întoarce pe St Mary’s, de data asta ca adversar al lui Southampton. Olandezul are nevoie mare de victorie, echipă să reușind doar una în ultimele 7 meciuri. Deși nu stă rău în clasament-locul 7 cu 19 puncte-un nou insucces ar îndepărta Everton de îndeplinirea obiectivului-un loc de cupe europene. Nici Southampton nu stă foarte bine-o victorie din ultimele 6 etape, iar în Europa League a pierdut joi cu Spartă Praga. Mai au șanse la primăvară europeană, dar pentru asta vor fi nevoiți să câștige cu Beer Sheva peste două săptămâni.

Jose Fonte, căpitanul „sfinților” nu a mers cu echipa la Praga și Claude Puel e încrezător că va fi recuperat până la oră meciului. Tot incerți, dar cu șanse mai mici de joc sunt Tadic, Hesketh și Mccarthy. Targett și Pied sunt accidentați.

Doi absenți la Everton: Besic și Pennington. Barry va reveni după o etapă de suspendare, Gibson și Kone sunt incerți.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote de minim 1.85 cu mize 4/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.