Biletul Zilei 27 Noiembrie 2016. Cota finala 2.21 high stakes

0

Căutăm să încheiem o săptămână profitabilă cu o variantă destul de simplă propusă la Biletul Zilei, în care am ales să mizăm pe două favorite certe ale meciurilor de astăzi.

Roma primește vizita Pescarei pe teren propriu, echipă ce vine după 5 înfrângeri consecutive. Meciul este programat la ora 21.45, iar un lucru destul de interesant este că elevii lui Spaletti au câștigat fără emoții mai mereu când au jucat de la această oră în Serie A. Perotti și Salah îl vor susține pe flancuri pe Dzeko diseară, un trio ofensiv aflat în formă excelentă. Absențele oaspeților sunt destul de multe, astfel că nu îi vedem să reziste prea mult.

Shalke primește pe propriul teren vizita lui Darmstadt, iar echipa gazdă începe ușor-ușor să își intre în ritm și să își continue drumul către locurile fruntașe, după un început destul de ezitant. Oaspeții au 5 eșecuri din 5 posibile în deplasare în acest sezon, reușin să marcheze doar 3 goluri. Cu alte cuvinte, perioadele traversate de cele două echipe sunt diametral opuse și merită investit în victoria gazdelor.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga Schalke vs. Darmstadt 1 1.35 3-1 Da
 Italia Fotbal Serie A Roma vs. Pescara 1 pauză-1 final 1.64 3-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.21MIZĂ (unități): 9/10 Da

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: sport.de

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.