Handbal: Ponturile și analizele zilei (27 noiembrie)

0

26 noiembrie a fost o zi excelentă pentru pariorii ce au mizat pe predicțiile oferite de echipa PdP pe handbal, profitul fiind de 10.55 unități! Încheiem acest weekend cu alte cinci sugestii de pronosticuri din acest sport, toate pe partide internaționale!

Besiktas vs. Nantes – ora 16:00

Este un meci decisiv pentru Besiktas, dar și foarte important pentru Nantes, care poate rezolva astăzi calificarea în faza următoare dacă se va impune.

Diferența de valoare dintre cele două echipe e destul de mare, Nantes reprezentând un campionat important al Europei, unde se bate pentru locurile fruntașe. Francezii au avut însă probleme în fața unei echipe cu talie, precum Motor Zaporozhye, singura cu care de altfel a pierdut puncte în această stagiune europeană.

Besiktas are doar 8-9 jucători importanți și e greu să reziste timp de 60 de minute unui ritm impus de Nantes. Primul meci a fost tranșat categoric de echipa din Hexagon, 33-19, care are prima șansă și astăzi.

Recomandarea noastră este 2 solist la cote de 1.50 și încredere 7/10.

Italia vs. Portugalia – ora 17:30

Este meciul decisiv pentru calificarea la barajul Campionatului Mondial din 2017. Cele două echipe au disputat până acum câte un meci în această grupă, ambele cu Israel, iar rezultatele au fost total diferite: Italia a remizat 26-26 în prima zi, în timp ce Portugalia s-a impus cu 35-18.

Rămânem însă la părerea că diferența dintre cele două națiuni la handbal feminin nu este atât de mare pe cât o arată cotele. Italia are și avantajul terenului propriu, o formație la care evoluează și o româncă naturalizată, Cristina Gheorghe, de la Dunărea Brăila.

Cele două echipe s-au întâlnit și anul trecut într-un meci amical, pe care lusitanele l-au câștigat cu 23-20.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru Italia +6.5 goluri și încredere 5/10.

Metalurg Skopje vs. Tatran Presov – ora 18:30

E un meci de care pe care acesta. Cele două echipe se află pe ultimele două locuri în clasamentul grupei C și cine pierde astăzi își ia adio de la calificare.

Sunt două echipe imprevizibile, dar la Metalurg este de înțeles acest lucru, lotul fiind unul tânăr și fără experiență prea multă. Macedonenii au făcut însă două jocuri foarte bune după pauza cauzată de acțiunea naționalelor, reușind să câștige la Elverum cu 31-26 și a pierdut la mare luptă cu rivala Vardar, o echipă mult mai bine cotată, 31-29.

În schimb, Tatran Presov pare să fie ieșit puțin din ritm după acea pauză. Slovacii au pierdut cu modesta Izvidac (28-33) și cu Montpellier (24-28), iar parcursul de pe teren străin nu este unul fenomenal. În istoria recentă, ambele echipe au câștigat pe teren propriu, un factor ce poate fi decisiv și astăzi: 4500 de fani sunt așteptați la meci!

Recomandarea nostră este 1 solist la minim 1.65 și încredere 6/10.

Slovacia vs. Lituania – ora 18:45

E un alt meci decisiv din preliminariile CM 2017, învingătoarea urmând să meargă la baraj. Slovacia este mare favorită în acest meci, are și avantajul terenului propriu, astfel că problema învingătoarei, cel mai probabil, nu se va pune.

Lituania este o trupă modestă în handbal, fără rezultate importante în istorie. Balticele au câștigat cu Grecia în primul meci, o altă echipă foarte modestă, dar în fața Ucrainei n-a avut nicio șansă: 16-31.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru Slovacia -4.5 goluri și încredere 4/10.

Ucraina vs. Grecia – ora 20:45

Turneul de calificare din Slovacia se încheie cu partida Ucraina-Grecia. Un meci doar pentru palmares, în condițiile în care lucrurile sunt clare pentru ambele echipei indiferent de rezultat: Ucraina câștigă grupa, iar Grecia termină ultima.

Ucraina și-a asigurat biletele pentru baraj încă din primul meci, când a trecut de Slovacia la limită, 21-20, o victorie cu atât mai prețioasă cu cât a fost obținută în deplasare. Apoi, victoria cu Lituania a adus și matematic locul 1, 31-16, experiența și valoarea jucătoarelor ex-sovietice fiind decisivă. Grecia nu avea nicio șansă, s-a demonstrat acest lucru, și foarte probabil diferența dintre cele două echipe va fi clară și astăzi.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru Ucraina -10.5 goluri și încredere 4/10.

sursă foto: figh.it

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.