Biletul Zilei 29 Noiembrie 2016. Cota finala 2.00 medium-stakes

0

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător, deschizând drumul către o săptămână profitabilă. Varianta propusă astăzi are șanse bune de câștig, însă păstrăm miza la nivel mediu, la fel ca ieri, confidence-rate-ul acordat luând în calcul un factor de risc real.

Liga 1 programează o etapă intermediară care începe chiar astăzi, iar primul meci ne captează atenția. Concordia Chiajna, echipă care acum 2 săptămâni a reușit să învingă Steaua pe propriul teren, primește azi vizita unei echipe aflate în mare suferință, ASA Târgu Mureș. Ambele formații au mari probleme la capitolul creativitate, dar și la finalizare, având în lot jucători sub nivel mediu în ambele compartimente. Oaspeții nu au certitudinea viitorului asigurat în fotbalul românesc.

Cel de-al doilea meci care ne-a atras atenția este din prima ligă din Danemarca. Copenhaga primește pe propriul teren o formație asupra căreia a instalat un adevărat complex, Viborg. Oaspeții de astăzi nu au reușit să se impună în fața formației din capitală din 2004, mai exact de 18 meciuri consecutive, abia toamna trecută reușind să pună capăt unei serii consecutive de 14 înfrângeri!!! Mijlocașul ofensiv Osama Akharraz și atacantul Oliver Thychosen absentează de la oaspeți. Copenhaga este net superioară din punct de vedere valoric și doar un miracol poate face să nu se impună astăzi, poate la o diferență destul de mare de scor.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Chiajna vs. ASA Tg Mureș 1X & 0-3 goluri 1.46 1-2 Nu
 Danemarca Fotbal SuperLiga Copenhaga vs. Viborg 1 1.37 4-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.00MIZĂ (unități): 5/10Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.