Liga 1: Ponturile și analizele etapei (29 noiembrie-1 decembrie)

0

E etapa marelui derby din România, Dinamo-Steaua, ce este programat miercuri pe Național Arena. Înaintea acestei runde, Steaua s-a desprins la patru lungimi în fruntea clasamentului, dar a dezamăgit încă o dată, 0-0 cu Botoșani. E o etapă în care avem programat și duelul Astra-CFR, foarte important pentru giurgiuveni, poate decisiv în tentativa de a prinde play-off-ul. Toate analizele și predicțiile etapei, în cadrul acestui articol.

Concordia Chiajna vs. ASA Târgu Mureș – marți, ora 18:00

Primul meci al rundei are loc la Chiajna, între două formații ce nu se numără printre cele mai spectaculoase ale campionatului. Concordia vine după un 1-3 la Mediaș, o înfrângere așteptată, deoarece Gaz Metan este o nucă foarte tare în acest sezon, dar are un 1-0 cu Steaua în precedentul meci de pe teren propriu. Trebuie remarcat că Concordia ar fi penultima dacă nu am ține cont de penalizările dictate de FRF înaintea sezonului, cu doar 16 puncte și cel mai slab atac: 9 goluri!

ASA Târgu Mureș traversează o perioadă foarte slabă, cu doar trei puncte obținute în ultimele șapte etape, astfel că șansele de supraviețuire devin din ce în ce mai mici. Oaspeții de astăzi au și cea mai slabă defensivă din Liga 1, 31 goluri primite în 17 meciuri!

La mureșeni revine Gabi Mureșan astăzi, care și-a ispășit cele două etape de suspendare, însă vor lipsi Gaston Mendy și Alin Dobrosavlevici, suspendați. La Chiajna va absenta Milano Koenders, suspendat, singura absență.

Recomandăm cote minime de 2.20 pentru sub 2 goluri handicap asiatic și încredere 4/10. În cazul în care se vor marca două goluri în meci, evenimentul va primi cotă 1.

FC Viitorul vs. CSMS Iași – marți, ora 20:30

Distanța dintre FC Viitorul și liderul Steaua s-a micșorat la patru puncte după etapa trecută și se poate micșora în continuare ținând cont că bucureștenii au un meci foarte greu, cu Dinamo, iar constănțenii unul abordabil, cu CSMS Iași. Viitorul vine după un 2-0 la Târgu Mureș, prima victorie afară după două rezultate negative. Acasă însă echipa lui Gheorghe Hagi a pierdut doar cu Steaua și este una din formațiile foarte puternice de pe teren propriu. Viitorul nu are nicio absență pentru acest meci.

CSMS Iași a învins cu 2-1 pe CSU Craiova în runda precedentă într-un meci disputat în condiții speciale, Eugen Neagoe neavând șapte la dispoziție șapte jucători. Dintre aceștia, Voicu, Cristea și Boiciuc vor putea juca astăzi după suspendările avute, iar Mitic este incert.

Lui CSMS Iași îi place pe terenul Viitorului, acolo unde a câștigat precedentele două meciuri, 3-0 și 2-1. Moldovenii au însă doar două puncte strânse de pe teren străin din ultimele șapte meciuri, 0-0 la Chiajna și 1-1 la București cu Steaua.

Recomandarea noastră este 1 & sub 3.5 goluri marcate în meci la cote minime de 2.20 și încredere 4/10.

CSU Craiova vs. Poli Timișoara – miercuri, ora 14:00

Cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri directe cu Timișoara, Craiova are ca scop obținerea tuturor celor trei puncte în duelul de miercuri. Oltenii au șansa de a veni la un punct de liderul Steaua în cazul unei victorii, în ciuda meciurilor slabe pe care le-au făcut în ultima perioadă: 0-1 cu Astra acasă și 1-2 la Iași, în fața unei formații decimate. Bancu a fost exclus din lot după meciul de la Iași, din cauza reacției sale din momentul schimbării.

Poli are patru puncte strânse în ultimele două meciuri, în fața a două formații bune, Pandurii și Astra. Bănățenii au ajuns la patru puncte în clasament și se află la un potențial -6 de locurile de baraj în clasamentul play-out-ului în acest moment. Și pentru acest meci Ionuț Popa are tot lotul valid, la fel ca și cu Astra.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru gol în ambele reprize și încredere 5/10.

FC Botoșani vs. Gaz Metan Mediaș – miercuri, ora 17:30

În ciuda faptului că a plecat neînvinsă de pe terenul Stelei, echipa Botoșaniului a ajuns la trei partide consecutive fără gol marcat. Moldovenii au rămas la două puncte de locurile de play-off cu nouă etape înainte de finalul sezonului regulat, însă o victorie astăzi este absolut necesară pentru elevii lui Leo Grozavu.

Ce ar mai fi de spus despre Gaz Metan? Ardelenii ne surprind în continuare, nu au mai pierdut de la începutul lui septembrie, timp în care au adunat șase victorii și patru remize. Mai mult, ultimul meci în care Gazul nu a marcat a fost chiar cel din tur, cu Botoșani, încheiat la egalitate, 0-0. Buzean este singurul absent al oaspeților de astăzi, suspendat.

NO BET!

FC Dinamo vs. FC Steaua – miercuri, ora 20:30

E meciul ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cele două mari rivale se întâlnesc miercuri seară pentru a 138-a oară în Liga 1.

Dinamo încă nu reușește să lege două victorii consecutive în campionat. Băieții lui Ioan Andone au câștigat 2-1 la Giurgiu cu FC Voluntari, printr-un gol marcat de Rotariu în minutul 87, o victorie ce o aduce la egalitate de puncte cu CFR Cluj, echipa de pe locul 5. Un aspect interesant este acela că doar Pandurii Târgu Jiu nu a reușit să marcheze pe terenul lui Dinamo în acest sezon, în cele opt meciuri de până acum.

Steaua nu a marcat în precedentele două meciuri din Liga 1, iar ultima oară când roș-albaștri nu au marcat în trei partide consecutive datează din noiembrie 2010. Este echipa însă cu cel mai bun final de meci, având șase goluri marcate după minutul 76. Avantajul din fruntea clasamentului a rămas de un punct după victoria Viitorului de ieri, dar se poate mări din nou la patru în cazul unei victorii.

Recomandăm cote minime de 2.00 pentru goluri în ambele porți și încredere 5/10.

Pandurii Târgu Jiu vs. FC Voluntari – joi, ora 18:00

În ciuda tuturor problemelor financiare și de efectiv, Pandurii este o echipă ce continuă să surprindă plăcut. Victoria din etapa trecută, 1-0 de la Cluj, a arătat puterea grupului format de Petre Grigoraș, în condițiile în care nu doar o dată jucătorii și-au exprimat nemulțumirea față de situația în care se află echipa. În continuare vor lipsi Alexandru și Bunoza, la care se adaugă Brânzan, suspendat etapa trecută.

FC Voluntari vine după 1-2 cu Dinamo pe teren propriu, o înfrângere greu de digerat în condițiile în care a venit târziu, în minutele de final. Ilfovenii continuă să spere la locul de play-off, dar pentru acest lucru au nevoie să aducă puncte destul de rapid, pentru că altfel situația se va complica. Florin Marin are tot lotul la dispoziție pentru acest meci.

Pandurii este neînvinsă în duelurile directe cu FC Voluntari, 0-0 de două ori pe terenul ilfovenilor și 2-1 pentru gorjeni în meciul de acasă din sezonul trecut.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru PSF X și încredere 5/10.

Astra Giurgiu vs. CFR Cluj – joi, ora 20:30

Este un meci ce o poate readuce pe Astra Giurgiu în lupta pentru play-off. Pentru acest lucru este obligatorie victoria în această dispută cu CFR Cluj, echipa de pe locul șase, dar care poate face un pas imens spre play-off cu un succes la Giurgiu.

Astra suferă după meciurile din Europa, fapt demonstrat și runda trecută când după victoria de la Viena a pierdut 0-2 la Timișoara. Oboseala și-a spus cuvântul, fapt admis și de Marius Șumudică la conferința de presă. Alibec și Nicoară revin în echipa Astrei, după ce au fost suspendați.

CFR Cluj vine după un surprinzător 0-1 cu Pandurii de pe teren propriu, în care nu și-au creat foarte multe ocazii importante de gol. Clujenii au suferit a doua înfrângere în cinci etape, dar merg pe un teren pe care se simt bine. În precedentele două meciuri de la Giurgiu CFR a plecat neînvinsă, 1-0 și 2-2.

E clar că nu vom avea meciul din tur, când CFR a câștigat cu 5-1. Miza este destul de mare și probabil cei doi antrenori nu vor risca foarte mult. Recomandarea noastră este PSF X la cote minime de 1.65 și încredere 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.