Ligue 1: Ponturile și analizele etapei (29-30 noiembrie)

0

Situația s-a strâns în Ligue 1, iar primele trei clasate sunt despărțite acum de un singur punct în clasament înaintea etapei cu numărul 15, după ce Nice a călcat strâmb duminică, pe teren propriu cu Bastia. Liderul are un nou meci foarte greu, la Guingamp, a cincea clasată, într-o partidă ce are loc miercuri. Runda este deschisă de Lille-Caen, partidă foarte importantă pentru gazde, în prezent pe loc retrogradabil, și Lorient-Rennes. Programul complet, analizele și predicțiile tuturor meciurilor se găsesc în cadrul acestui articol.

Lille vs. Caen – marți, ora 20:00

Lille are deja o lună de când nu a mai marcat un gol în Ligue 1, dar măcar a reuşit să obţină un punct etapa trecută cu Nantes. Caen în schimb a făcut egal cu Guingamp, una din echipele puternice ale acestui sezon de Ligue 1. Cu toate astea, Caen are doar 3 puncte în faţa lui Lille, astfel că nu îşi permite paşi greşiţi în meciul cu o contracandidată la retrogradare.

De la Lille lipsesc Éric Bautheac şi Rio Mavuba, iar Junior Tallo este incert. De la ooaspeţi, Emmanuel Imorou este suspendat, iar Rémy Vercoutre, Jeff Louis şi Mouhamadou Dabo sunt accidentaţi. Alaeddine Yahia este incert pentru acest meci.

Caen a pierdut 6 din ultimele 7 deplasări, iar în 5 dintre ele nu a reuşit să dea gol. Lille n-a mai dat gol de 4 meciuri în campionat.

Pentru noi este meci de NO BET.

Lorient vs. Rennes – marți, ora 20:00

Cu Bernand Carsoni pe bancă, Lorient a primit deja 6 goluri în două partide, o fragilitate a apărării care a costat-o pe Lorient victoria la Metz etapa trecută, în condiţiile în care a condus cu 3-1 în minutul 61.

De cealaltă parte, Rennes merge excelent şi a urcat chiar pe locul 4 după victoria cu 1-0 din meciul cu Toulouse de vineri. Cu o singură înfrângere în ultimele 8 partide, Rennes visează acum frumos la cupele europene.

Cu toate astea, gazdele speră la un rezultat pozitiv care să le dea speranţe că sezonul nu este deja compromis. Lorient e ultima, cu 8 puncte în 14 etape. Portarul Benjamin Lecomte este accidentat, iar Benjamin Jeannot şi Michael Ciani sunt incerţi. La Rennes vor lipsi Clément Chantôme, Mexer şi Wesley Said.

Lorient nu a câştigat ultimele 7 partide din Ligue 1, iar în 6 din ele a primit cel puţin 2 goluri.

Recomandăm meci cu sub 2,5 goluri la minim 1.75 cu 6/10.

Dijon vs. Monaco – marți, ora 22:00

Cu 7 goluri primite în ultimele 3 meciuri, Dijon primeşte vizita celui mai letal atac din Europa, al lui AS Monaco. Echipa lui Leonardo Jardim n-a avut milă de Marseille în weekend, pe care a învins-o cu 4-0, succes ce a dus-o la un singur punct în spatele liderului Nice.

Gazdele au probleme în apărare, cu Cédric Varrault şi Fouad Chafik accidentaţi şi cu Mehdi Abeid suspendat. Şi Florent Balmont şi Marvin Martin sunt accidentaţi.

De la Monaco vor lipsi fundaşii Benjamin Mendy şi Jemerson, primul va fi odihnit, iar al doilea este suspendat. Sunt aşteptate mai multe modificări în echipa de start pentru că o parte din vedetele care au dus greul în acest sezon vor fi odihnite.

Monaco s-a impus la cel puţin 3 goluri diferenţă în ultimele 3 meciuri şi a scăpat fără gol de fiecare dată. Dijon este totuşi neînvinsă în ultimele 6 meciuri de pe teren propriu în Ligue 1.

Mizăm din nou pe apetitul ofensiv ieșit din comun al lui Monaco și recomandăm 2 și peste 1.5 goluri la cotă minimă de 1.90 cu mize 5/10.

Bastia vs. Bordeaux – miercuri, ora 20:00

Bastia a produs surpriza etapa trecută, când a obţinut o remiză nesperată cu liderul Nice. După două luni proaste, corsicanii au prins din nou curaj şi speră acum la o serie de rezultate pozitive.

Bordeaux a ajuns la 7 meciuri fără înfrângere după meciul cu Dijon, câştigat tarziu cu 3-2. E o deplasare grea pentru Bordeaux pe terenul lui Bastia. Oaspeţii nu au reuşit să câştige ultimele 4 partide şi n-au mai marcat de 3 ani pe Stade de Furiani.

Enzo Crivelli este cea mai importantă absenţă de la Bastia. E un jucător împrumutat de la Bordeaux şi are clauză în contract să nu joace în meciul direct. De la Bordeaux, Jérémy Toulalan este incert pentru acest meci.

Bordeaux are trei egaluri în ultimele 3 deplasări, iar Bastia nu a mai reuşit să câştige de 7 meciuri în Ligue 1.

Mergem pe victoria oaspeților în handicap asiatic 0 la minim 1.75 cu mize 6/10.

Guingamp vs. Nice – miercuri, ora 20:00

Guingamp nu a mai pierdut din septembrie, dar în ultimele 3 partide a revenit pe final şi s-a salvat de fiecare dată. Antrenorul a odihnit câţiva jucători în weekend, iar acum atacă o surpriză contra liderului Nice. Presată de Monaco şi PSG, Nice nu mai are voie să facă paşi greşiţi după remiza surprinzătoare din weekend cu Bastia.

Jordan Ikoko şi Etienne Didot sunt jucătorii cu probleme medicale de la Guingamp, în timp ce Nice nu se bazează pe Mario Balotelli şi Paul Baysse. Antrenorul ar putea să rotească din nou jucătorii din cauza oboselii acumulate.

Nice e neînvinsă în 15 din ultimele 16 meciuri de campionat.

Recomandăm X la finalul partidei la cote de minim 3.10 cu mize 2/10. Posibil 1-1.

Nancy vs. Metz – miercuri, ora 20:00

Nancy a pierdut doar cu Monaco în ultimele 6 meciuri, dar are unul dintre cele mai slabe atacuri din primele 5 campionate ale Europei în acest moment. Metz şi-a revenit în ultima perioadă şi a ajuns pe locul 11, chiar dacă nu l-a avut la dispoziţie pe golgheterul Mevlut Erding.

Gazdele pot ieşi din zona retrogradării cu o victorie în faţa lui Metz, care a învins surprinzător la Toulouse în ultima deplasare.

Guy N’Dy Assembe şi Erick Cabaco sunt incerţi pentru Nancy, în timp ce Mevlut Erding va lipsi din nou de la Metz. Mevlüt Erdinc şi Florent Mollet sunt incerţi.

11 din ultimele 13 meciuri disputate de Nancy în Ligue 1 au produs o medie de sub 2.5 goluri marcate.

Recomandăm minim 1.65 pentru sub 2.5 goluri în meci cu mize 5/10.

Nantes vs. Lyon – miercuri, ora 20:00

Nantes a remizat cu Lille etapa trecută, iar fanii au început să conteste atât conducerea, cât şi pe jucători. Lyon a pierdut cu PSG şi a ajuns la 10 puncte în spatele campioanei, spre dezamăgirea conducerii, care ceruse 31 de puncte adunate până la pauza de Crăciun.

De la Nantes vor lipsi Valentin Rongier, accidentat, şi Adrien Thomasson – suspendat. Lyon nu are probleme de lot.

Nantes nu a reuşit să câştige ultimele 5 meciuri din Ligue 1.

NO BET!

Saint Etienne vs. Marseille – miercuri, ora 20:00

Saint Etienne a reuşit prima victorie în mai bine de o lună, 1-0 cu Angers etapa trecută. Rezultatul i-a adus la un singur punct în spatele lui Lyon, care nu are însă un sezon prea reuşit în campionat. Marseille se zbate în continuare la jumătatea clasamentului, chiar dacă pe bancă a venit fostul campion Rudi Garcia.

Kévin Malcuit şi Léo Lacroix sunt suspendaţi pentru acest meci de la Saint Etienne, iar Robert Beric, Alexander Soderlund şi Nolan Roux sunt incerţi. De la Marseille, va lipsi Zinedine Machach, suspendat, iar Lass Diarra este incert.

Marseille n-a mai câştigat de 8 meciuri în deplasare în Ligue 1.

NO BET.

Toulouse vs. Montpellier – miercuri, ora 20:00

Magia startului de sezon s-a dus pentru Toulouse, care traversează prima perioadă de criză cu Pascal Dupraz pe bancă. Dupa 5 meciuri fără victorie, gazdele trebuie să o bată pe Montpellier, echipă aflată la doar 3 puncte în spate. Oaspeţii au obţinut trei remize în ultimele 4 meciuri şi nu au nicio victorie în deplasare în acest sezon de Ligue 1.

Toulouse are ceva probleme de lot, cu Oscar Trejo şi Issa Diop accidentaţi şi Alexis Blin incert. Christopher Jullien şi Tongo Doumbia sunt suspendaţi pentru acest meci.

De la oaspeţi e suspendat Stéphane Sessegnon, iar portarul Geoffrey Jourdren e incert. Souleymane Camara şi Joris Marveaux au şi ei probleme medicale pentru acest meci.

Au fost marcate peste 2.5 goluri în 5 din ultimele 6 meciuri disputate de Toulouse pe teren propriu.

Vedem valoare în cota 2.00 pentru ambele echipe să marcheze și o recomandăm cu mize 4/10.

PSG vs. Angers – miercuri, ora 22:00

PSG a reuşit în sfârşit să câştige un derby, 2-1 cu Lyon, după ce ratase să se impună cu Monaco, Saint Etienne sau Marseille în acest sezon. Ajunsă lângă Monaco şi în spatele lui Nice, PSG fortează acum revenirea pe primul loc al clasamentului. Angers are un sezon inconsistent, dar speră sa nu mai repete rezultatul de anul trecut, când a primit 5 goluri pe Parc des Princes.

Unai Emery are din nou probleme de lot. Adrien Rabiot este accidentat, iar Javier Pastore şi Angel Di Maria sunt incerţi.  Layvin Kurzawa are nevoie de operaţie şi va lipsi o perioadă mai lungă. Jucători precum Presnel Kimpembé, Grzegorz Krychowiak, Thomas Meunier şi Jesé Rodriguez vor avea şansa să-l impresioneze pe Emery la această partidă.

Angers nu contează pe Yoann Andreu, suspendat la acest meci.

PSG nu a primit gol în 9 din ultimele 10 partide disputate pe teren propriu.

Recomandăm cota 1.55 pentru victoria PSG-ului și sub 4.5 goluri marcate în meci  cu mize 8/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.