Biletul Zilei 30 Noiembrie 2016. Cota finala 3.55 medium-stakes

0

Ultima variantă propusă la Biletul Zilei pe luna Noiembrie propune ceva mai multă adrenalină și posibilități mai mari de câștig prin prisma factorului multiplicator final. Varianta propusă ieri a fost la câteva secunde distanță de a fi câștigătoare, însă ghinionul a lovit crunt în selecția pentru meciul de la Chiajna…să fim serioși, în minutul 86 când scorul era 0-0, cine s-ar fi putut gândi că se va termina 1-2? Dar în activitatea pariorului apar din când în când și astfel de meciuri nebune.

Astăzi în campionatul Rusiei, CSKA Moscova primește vizita echipei Orenburg, aflată la un punct deasupra liniei de baraj pentru retrogradare. CSKA a traversat o perioadă destul de grea în care a avut de jucat și în Liga Campionilor, dar rămâne una din cele mai puternice formații din Rusia. Se pare că iureșul ofensiv a scăzut din intensitate în acest sezon față de anii trecuți, astfel că merită investit în faptul că se vor impune astăzi cu 1-0, 2-0, 2-1 sau 3-0 maxim. Echipa oaspete a marcat în doar 2 din cele 4 deplasări de până acum, iar principalul obiectiv din partida de astăzi va fi să închidă cât mai bine spațiile și să spere la un contraatac eficient.

Guingamp și Nice sunt două dintre surprizele plăcute ale actualului sezon din Ligue 1, nu doar prin prisma rezultatelor, dar și prin maniera de joc etalată, cu multe ocazii de gol per meci.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Rusia Fotbal Premier League CSKA Moscova vs. Orenburg 1 & sub 3,5 1.97 2-0 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Guingamp vs. Nice ambele înscriu 1.80 0-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 3.55MIZĂ (unități): 5/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: twitter.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.