Bankroll Booster: încearcă astăzi un bilet cu o cotă mare format din recomandările zilei

0

Pentru astăzi, varianta bankroll booster propusă în cadrul categoriei este furnizată de proaspătul colaborator al echipei noastre, Doru Rapan, moderator al paginii Pariaza Respunsabil. Primul bilet propus de Doru a fost din NBA și a fost la un pas foarte mic de a fi câștigător la o cotă mare. Doru se va ocupa de biletele cu cote mai mari decât cele propuse de obicei de echipa noastră, tocmai pentru a satisface solicitările amatorilor de extra-adrenalină.

În Ligue 1 avem parte de un duel între două echipe care luptă pentru locul 4, calificabil direct în Europa League. Bordeaux are o medie de peste două goluri pe meci în acest an. Lyon vine după 4 victorii consecutive cu ehipe mai slab cotate. Din punct de vedere defensiv, oaspeții au probleme. În atac lucrurile merg foarte bine pentru Lyon, unde Lacazette a marcat 22 de goluri în campionat.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Brest are una dintre cele mai prolifice ofensive din Ligue 2 cu 35 de goluri în 27 de etape, ocupând prima poziție a clasamentului la 6 puncte distanță față de urmăritoare. Ajaccio se află într-o formă destul de slabă , cu o singură victorie în 4 etape și are una dintre cele mai slabe defensive cu 35 de goluri primite.

Verifică aici și Biletul Zilei propus de echipa noastră

Sport Boys a primit gol în fiecare meci jucat în acest an ,dar a și marcat. Media de goluri în Bolivia este de 3.6 goluri pe meci, un campionat în care se marchează foarte mult. Oriente Petrolero, oaspeții de azi, au început mai ezitant din punct de vedere al numărului de goluri, dar în ultima victorie au marcat de 3 ori și au încasat un gol.  În ultimile 4 întâlniri directe, ambele echipe au marcat cel puțin un gol.

Vă recomandăm miză de maxim 2/10 pentru această variantă. Pariul a fost plasat la Betano.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.