Flash Tips: Șase pronosticuri din patru sporturi pentru ziua de joi!

0

Am avut o zi de miercuri extrem de productivă, cu un profit de 18.55 unități, ca urmare a cinci pronosticuri corect oferite din totalul de șase. Pentru joi vă oferim tot șase sugestii de pronosticuri, pentru partide din patru sporturi însă!

[subtitle] Fotbal [/subtitle]

FC Sevilla vs. Athletic Bilbao, La Liga, ora 22:30

Campionatul spaniol de fotbal, La Liga, programează astă-seară, cu începere de la ora 22.30, jocul dintre Sevilla și Athletic Bilbao. Jocul este, în teorie, la discreția echipei andaluze, care are prima șansă la obținerea victoriei.

Bascii de la Athletic Bilbao nu se simt foarte confortabil în deplasări, ei având numaipuțin de 7 eșecuri pe teren străin, în actuala stagiune. Plusul mare al gazdelor este că se află într-o formă excelentă, având patru victorii consecutive, în ultima perioadă.

Sevilla are ceva absenți importanți din distribuție, pentru jocul cu Bilbao. Lenglet este accidentat, iar Fernandez incert. În plus, s-au acumulat și cartonașele galbene, așa că sunt suspendați N Zonzi, Pareja și Sarabia.

De la oaspeți vor lipsi, din motive medicale, golgeterul-veteran Aduriz, dar și Arrizabalaga. Laporte este incert, dar poate fi recuperat până la ora meciului.

Victoria Sevillei poate fi jucată la o cotă minimă de 1.70, cu grad de încredere 5/10.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

CSMS Iași vs. Astra Giurgiu, Liga 1, ora 20:00 

Partida restanță dintre CSMS Iași și Astra Giurgiu va avea loc astăzi, cu începere de la ora 20.00, pe Stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iași, cu toate că Florin Prunea declarase, după amânarea din 10 februarie, că echipa moldavă nu se va prezenta la joc. Meciul nu s-a disputat atunci deoarece terenul era înghețat și acoperit de zăpadă, iar instalația subterană de încălzire era nefuncțională.

Ieșenii au nevoie de puncte, înaintea deplasării de la Voluntari, din ultima etapă a sezonului regulat. Cotele au fost ”mișcate” de operatori în favoarea campioanei en-titre, ținând cont de dinamica ultimelor trei rezultate. Iașiul are două înfrângeri consecutive, la Timișoara și cu CFR, dar să nu uităm de marele meci făcut cu Dinamo, câștigat acasă cu 3-1.

Astralii au 3 victorii în 2017, în meciurile de Liga I, fiind invincibili. În total, incluzând și meciuri dinainte de pauza de iarnă, campioana en-titre a legat 6 victorii consecutive în campionat, însă este stoarsă după dubla cu Genk, din Europa League.

Considerăm că gazdele pot face o partidă mare, Astra fiind totuși o echipă fluctuantă, care mai are și rezerva meciului cu Botoșani, de pe teren propriu, pentru a ajunge în play-off.

Sugestia noastră este dubla de 1X, pentru o cotă minimă de 2.05, grad de încredere 6/10.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

[subtitle] Handbal [/subtitle]

Dinamo București vs. HC Dobrogea Sud Constanța, Liga Națională, ora 18:00 

Dinamo defilează în acest sezon regulat, pentru că HC Dobrogea Sud Constanța pare să nu poată țină pasul pe termen lung. Cele două echipe au terminat pe primele două locuri anul 2016, însă rezultatele slabe ale „marinarilor” din 2017 au făcut ca Dinamo să se desprindă decisiv în acest sezon regulat.

„Câinii” au avut ușoare emoții la Suceava, dar s-au scos din nou grație valorii individuale. În schimb, Constanța a remizat norocos cu Vaslui pe teren propriu, pentru că moldovenii au ratat cinci aruncări de la șapte metri pe parcursul partidei, iar ultima chiar în ultima secundă. Absențele lui Angelovski și Crnoglavac au dat peste cap sistemul de joc al echipei, iar tocmai de aceea Dinamo este mare favorită.

Recomandarea noastră este Dinamo -2.5 goluri la minim 1.55 și miză 6/10.

[subtitle] Tenis [/subtitle]

Fernando Verdasco vs. Gael Monfils, ATP Dubai, ora 14:30 

Pentru prima oară după trei ani și jumătate, Fernando Verdasco și Gael Monfils se află față în față din nou. Ierarhiile s-au modificat destul de mult de atunci, iar rezultatul de atunci nu poate fi neapărat un punct de reper.

Ambii au avut suișuri și coborâșuri în ultima vreme, în special ibericul. Verdasco rămâne însă un tenismen capabil de un tenis captivant și a demonstrat nu doar o dată că se poate motiva fantastic în fața jucătorilor de top. Cel mai elocvent exemplu este meciul cu Novak Djokovic de la începutul anului, când Verdasco a avut patru mingi de meci, dar a cedat în cele din urmă.

Monfils nu se poate lăuda cu rezultate fantastice în 2017. Eliminarea în fața lui Nadal de la Australian Open nu poate fi trecută însă la capitolul nerealizări, pentru că fostul lider mondial s-a aflat la cel mai înalt nivel al său din ultimii ani. Săptămâna trecută însă la Marsillia, Monfils a pierdut în sferturi în fața lui Gasquet, iar ieri a cedat un set în fața britanicului Daniel Evans.

Mizăm 4/10 pe faptul că Fernando Verdasco va câștiga minim un set, la cote minime de 1.75.

Jerzy Janowicz vs. Jurgen Melzer, Challenger Wroclaw, ora 19:00

În cadrul Challengerului de la Wroclaw se întâlnesc doi jucători de același tipar, Jerzy Janowicz și Jurgen Melzer. Ambii posedă servicii puternice și preferă jocul la fileu, iar din acest considerent am putea avea un meci cu puține breakuri.

Janowicz pare a fi în revenire de formă după accidentarea ce l-a ținut departe de teren mai mult timp. Polonezul a câștigat săptămâna trecută Challengerul de la Bergamo, însă trebuie să admitem că n-a avut în față tenismeni de prim rang. În schimb, veteranul Melzer încearcă să revină în prim-plan, iar săptămâna trecută a cedat în calificările de la Marsillia în fața lui Thomas Fabbiano, însă și-a pierdut doar de două ori serviciul.

Mizăm 5/10 pe over 9.5 gameuri în primul set, la minim 1.65.

[subtitle] Baschet [/subtitle]

Zalgiris vs. Fenerbahce, Euroleague, ora 19:00

Este cel mai echilibrat meci al zilei din Euroligă. Zalgiris este în căutarea unui loc în primele 8, care asigură calificarea în play-off, în timp ce Fenerbahce se luptă pentru un loc cât mai sus în clasamentul grupei, însă este puțin probabil că va urca mai sus de locul 4.

Întâlnirile directe dintre cele două echipe au fost imprevizibile și chiar dacă Fener este formația teoretic mai puternică pe hârtie, bilanțul din Euroligă este doar 7-4 în favoarea lor. N-am putea spune însă că Fener trece prin cea mai bună perioadă a ei, după ce a fost eliminată în sferturile Cupei Turciei de Efes și a trecut de Olympiakos în ultimul meci doar grație unui sfert patru fantastic. Bogdan Bogdanovic a fost motorul echipei, cu 27 de puncte și 4 pase decisive.

Zalgiris a ajuns la patru victorii în cinci partide în Euroligă și păstrează șanse la o calificare în play-off. Succesul cu CSKA Moscova a fost cel care a dat tonul revenirii pentru lituanieni, care au câștigat ultimul meci direct cu Fenerbahce disputat în Zalgirio Arena.

Mizăm 4/10 pe Zalgiris +5.5 puncte la minim 1.55.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: economia.uol.com.br

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.