Biletul Zilei: încercăm o cotă finală de 4.23 cu șanse considerabile de câștig

0

Zi mai săracă din punct de vedere al ofertei pentru pariori, tocmai de aceea noi am țintit două meciuri ale căror cotă finală ne face cu ochiul. Varianta propusă azi prezintă un factor de risc mai ridicat, astfel că recomandăm un staking level sub nivel mediu. Just for fun!

Meci important pe AFAS Stadium în această seară, unde AZ Alkmaar poate face un pas important spre cel de-al 10-lea trofeu din istoria clubului, iar șansele lor sunt cu atât mai mari cu cât adversarul din finală este Vitesse Arneheim, toți greii campionatului fiind eliminați pe parcurs. Elevii lui John van den Brom pleacă favoriți cerți în fața ocupantei locului 6 din liga secundă olandeză, Cambuur dispunând de un lot de 8 ori mai ieftin decât adversara sa. Totuși, ei sunt surpriza plăcută a competiției, ajungând în semifinale după ce au învins pe terenul lui Ajax în optimi și pe terenul lui Utrecht în sferturi, de fiecare dată marcând minim 2 goluri. Alkmaar nu a întâlnit nicio prim divizionară pe traseul până în semifinale și sunt neînvinși în 26 din ultimele 29 de partide disputate în această competiție, pe care au câștigat-o ultima oară în 2013. Nigerianul Fred Friday a fost o prezență constantă pe lista marcatorilor în ultima vreme și ar putea fi preferat în centrul atacului în locul golgheterului echipei, Wout Weghorst, adus de la Heracles. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 5 directe dintre cele două formații.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Meci tare în Liga Zimbrilor astăzi în sala Dinamo, iar fanii dinamoviști vor fi prezenți în număr mare pentru a-i susține pe campioni la partida pe care o au de disputat împotriva celor de la HC Dobrogea Sud, echipă formată din foști componenți ai lotului care câștiga campionatul cu HCM Constanța. Dinamo este liderul detașat și principala favorită la titlu, iar constănțenii fac parte din plutonul fruntaș, aflându-se pe 4, cu 2 meciuri mai puțin disputate decât CSM București. Dinamo își dorește revanșa, singura înfrângere din actuala stagiune fiind suferită chiar la Constanșa în turul campionatului. Ne așteptăm, totuși, la un adevărat derby, o partidă echilibrată și plină de spectacol.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Olanda Fotbal Cupa Olandei Alkmaar vs. Cambuur ambele încriu și peste 2,5 1.95 0-0 Nu
 Romania Handbal Liga Națională Dinamo vs. HC Dobrogea Sud Dinamo câștigă la 1-5 goluri 2.17 34-28 Nu
COTĂ FINALĂ: 4.23MIZĂ (unități): 3/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.