Flash Tips: 4 analize și recomandări din handbal pentru duminică

0

Avem alte patru meciuri din handbal pregătite și pentru ziua de duminică, după succesul înregistrat cu cele 4 partide propuse pentru sâmbătă . Toate cele patru întâlniri sunt din competiții foarte importante și cu miză destul de mare, pe care însă echipa noastră le-a analizat atent.

Fuchse Berlin vs. Rhein Neckar Lowen, Bundesliga, ora 16:00

E un meci care poate trimite titlul în curtea lui Flensburg în mare măsură. Lowen este la șapte puncte în urma liderului, dar are trei meciuri mai puțin disputate, însă problema „leilor” este că au probleme destul de mari pe teren străin. S-a dovedit la Magdeburg (32-35), s-a dovedit și joi la Celje Lasko (31-37), astfel că Fuchse are o șansă importantă. Berlinezii au câștigat de altfel ultimul meci direct disputat pe teren propriu, 24-20, astfel că o reeditare a acelei performanțe nu este exclusă.

Alegem însă Fuchse Berlin +1.5 goluri la minim 1.75 și miză 4/10.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

ETO Gyor vs. Team Esbjerg, Liga Campionilor, ora 18:00

Pe Esbjerg am văzut-o la București nu putem spune că ne-a impresionat. Danezele traversează o ușoară eclipsă de formă, iar victoria cu Midtjylland este o palidă consolare. Danezele au 3 victorii în 13 partide în 2017, astfel că vor fi pradă ușoară pentru Gyor.

Maghiarele nu au rival în această grupă, deși au remizat cu Larvik pe teren propriu. Gyor va câștiga grupa, nu va avea milă de o trupă precum Esbjerg așa cum nici de Krim nu a avut: 34-17.

Mizăm 4/10 pe Gyor -7.5 goluri la minim 1.85.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Ribnica vs. Saint Raphael, Cupa EHF, ora 18:30

Saint Raphael are nevoie de victorie în Slovenia, în fața fostei adversare ale lui Poli Timișoara. Francezii au două înfrângeri până acum, una surprinzătoare, pe teren propriu, cu GOG Svendborg. Slovenii traversează o perioadă destul de nefastă: pe lângă înfrângerile cu GOG și Fuchse, aceștia au pierdut și trei partide în campionatul intern recent: 28-29 cu Koper, 26-27 cu Maribor și 28-30 cu Loka.

Saint Raphael a tratat foarte serios anul trecut competiția și foarte probabil va da totul și acum pentru a reuși să meargă mai departe în sferturi. Vedem valoare în victoria lui Saint Raphael la minim patru goluri la cote minime de 1.80 și miză 4/10.

Naturhouse La Rioja vs. HBC Nantes, Liga Campionilor, ora 21:00

Vicecampioana Spaniei și locul al treilea din Franța în sezonul 2015/2016 se află față în față în play-off-ul pentru accederea în optimi. Nantes este cotată ușor favorită pentru acest meci și vom și explica de ce.

La Rioja suferă în 2017, deși a întâlnit echipe inferioare: 25-29 cu Ademar, 27-30 la Presov și 28-28 cu Cuenca, la care se adaugă însă o înfrângere cu Barcelona după un meci bun. În schimb, Nantes merge foarte bine și are în componență câțiva jucători cu foarte mare experiență la acest nivel, iar aici în amintim doar pe Dominik Klein. Sunt 14 victorii consecutive pentru francezi în toate competițiile, inclusiv un 37-31 cu PSG pe teren propriu.

Mizăm 4/10 pe victoria lui Nantes la minim 1.95!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: timeoutmag.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.